Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold Za Sms

dawidxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam golda za sms, na allegro nie widzę wstawek, to może sprzedajecie bądź znacie jakieś numery gadu, które sprzedają właśnie golda, co prawda mam 1 numer, ale od 2 dni jest niedostępny, więc szukam kogoś kto by mi uczciwie sprzedał, jeżeli jest taka osoba proszę o kontakt, dzia.

Opublikowano

nie ma kupienia mozliwosci golda z sms...niewiem kto to wymislil ale to jest debilizm placic pewnie 20+zl smsem za te 5kk...

@edit.

no to sory ze Cie "urazilem" moja opinia :D

myslalem ze to drozej wychodzi niz tak jak mowisz.

poszukaj po aukcjach na allegro lub na ich stronach napewno cos jest gdzies napisane.

Opublikowano

jak debilizm, Ty jestes debilizm, jak ktoss nie chce zamawiac przez allegro mozna przez sms szybko i sprawnie zamawiales, ze gadasz ? dostalem 10m/10zł z vat i mi to pasuje a za 20 z vat mam 30m, wiem jak zamówie bd taniej, ale nie każdy chce zamawiać przez allegro, to jest bardzo dobry pomysl moim zdaniem.

Wracając do tematu to czekam na odp, moze jednak ktos ma ^^

Opublikowano

jak debilizm, Ty jestes debilizm, jak ktoss nie chce zamawiac przez allegro mozna przez sms szybko i sprawnie zamawiales, ze gadasz ? dostalem 10m/10zł z vat i mi to pasuje a za 20 z vat mam 30m, wiem jak zamówie bd taniej, ale nie każdy chce zamawiać przez allegro, to jest bardzo dobry pomysl moim zdaniem.

Wracając do tematu to czekam na odp, moze jednak ktos ma ^^

Co to za problem kupić na allegro po znacznie atrakcyjniejszym przeliczniku? Chyba, że się nie umie zapłacić przez pocztę(niczego nie sugeruję)

Jedyne co jestem w stanie pojąć, to to jak ktoś jest w "gorącej wodzie kąpany" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...