Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na polskim metku mam wyexpionego chara bez hackow do 70+ lvlu. Chcialbym pobawic sie drophackiem, mh i EM2 na innym koncie, ale boje sie o bana na konto z moim rl charem. Czy mi to grozi? Bo slyszalem, ze banuja tylko wszystkie konta na tym samym mailu. A co jezeli bede mial haxora na innym mailu zarejestrowanego? Nadal grozi mi ban? Prosilbym o wyjasnienie :P.

Pozdrawiam!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli nie będziesz przekładał przez handel dropu na postać głównego chara, i nie będzie on na tym samym emeilu to bana nie dostaniesz. Po prostu eq wyrzucaj na ziemie i zbieraj wojem 70.

Opublikowano

Na EM2 ciężko zdobyć dowody, że go masz. Przechodzenia przez ściany nie widać - screen odpada. Mogą ci EM2 udowodnić jedynie filmikiem, ale filmików nie przyjmuje support - z takich ludzi co Cię straszą banem to się tylko śmiać. Jedynie GM cię może obserwować, jak włazisz w górkę i znikasz jak idziesz po potki, ale czy mu się chce? NIE - też wali takich ludzi co piszą na wołaj: "SuperExtraWojoPl (nick przykładowy) ma WH!!!111".

Więc raczej masz małe szanse na bana.

No i o ile będziesz się trzymał antyreporta i tego co napisali UP.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

tak jak napisał up@ gm banuje tylko konto na tym mailu na którym dana postać była zgłoszona nie wiem czy nie banuje inne konta bo np o2 ma jeszcze tlen i inne więc według mnie jak ma zbanować to zbanuje konto na o2 :D

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

Ktoś tam pisał u góry że wallhacka nie wyczają, przecież widać że przechodzisz przez ściany ? aha ja ostatnio zgłosiłem bota że na expbocie jedzie w v1 mówili że dziękują sprawdzą po logach i będzie ban, teraz patrze na ranking metin2pl a koleś daje sobie gra, nie uduwodnili mu :O:D a minęło już z tydzień od tego

Opublikowano

Idealna izolacja dwóch postaci na tym samym IP polega na tym, że muszą mieć różne maile (i nie identyczne np. [email protected] i [email protected]), nie mogą być powiązane podobnymi nazwami postaci (np. Desire16 i Desire17) oraz postacie nie mogą być powiązane TradeLogiem (log, historia handlu) - przekazywanie itemów przez ziemie.

Robię tak od dawna i jeśli już padają bany (mimo to rzadko) to na pojedyncze konta.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...