Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura Pc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie robie starsy ta Take A Gift napewno wiele z was wie co to jest i jeszcze pare punktow i bede mial klawiature pc . Lecz nie wiem czy ja wziasc poniewaz mam laptopa i nie zabardzo wiem co oznacza zlacze usb 2.0 i chcialb ym zebyscie mi powiedzieli co to jest ? czy to oznacza ze podlacze pod usb i mam klawiature bezprzewodowa czy co??? Jesli ktos mi pomoze dam 5* ;) . Prosze o pomoc poniewaz ta klawiatura ktora w tej chwili posiadam juz sie psuje nie ktore klawisze przestaja dzialac . Przepraszam ze obrazek w zalaczniku mam nadzieje ze to w niczym nie przeszkadza z gory dziekuje za pomoc :) to jest dla mnie bardzo wazne .

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Kontroler USB jest kartą rozszerzeń umożliwiająca podłączanie urządzeń korzystających z interfejsu USB do komputerów nie posiadających tego złącza. Karty takie występują w różnych wersjach w zależności od ilości portów i ich rodzaju (USB 1.1, USB 2.0 lub USB 3.0).

Wikipedia.

Nie jeśli podłączysz pod USB to nie będziesz miał bezprzewodowej klawiatury.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

USB zazwyczaj (zawsze) jest w komputerach... to poprostu wejście usb xD

11.jpg

Opublikowano

Świetna logika kolego,

Czy jak podepnę ją pod usb to będę miał bezprzewodową?

Sam sobie zaprzeczasz, a logika na prawdę wyśmienita ;d

Podłączenie pod USB oznacza, że podłączasz ją kablem do komputera czy czego tam chcesz, wtedy nie będziesz mógł chodzić z nią do innego pokoju, chyba, że kabel taki długi masz.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Może chodziło Ci o taki bajerek jak wtyczka, którą podłączasz, włączasz klawiature i działa bez kabla (nie wiem jak to się nazywa, bo nigdy w życiu bezprzewodowej klawiatury, myszki i innego badziewia nie miałem).

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

to bezbrzewodowka w zalaczniku podlaczasz pod usb i masz bezprzewodowa -,-

Opublikowano

to bezbrzewodowka w zalaczniku podlaczasz pod usb i masz bezprzewodowa -,-

ta wlasnie oto mi chodzilo myslalem ze to moze byc wlasnie cos w tym stylu ze podlacze taki nadajnik pod usb i jest bezprzewodowa :) .

Czyli jak podlacze pod usb to bedzie kabel ale czy to bedzie mi dzialalo na laptopie?chyba powinno prawda?