Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do niedawna bot mi śmigał bardzo dobrze lecz od 3 dni niechce mi widzeć postaci. Niewyskakuja zadne error' y przed i po logowaniu. GG mam wylaczone, NFW 3.5 i używam v8.0 bota oram mam Viste. W SrProxy wpisuje Dobre IP, zapore mam wylaczona. Próbowałem już przeinstalowania silka, usuwałem bota i pobieralem na nowo też nie pomogło. Jeśli macie jakieś pomysly odnośnie tego problemu piszcie

Wiem były już takie tematy lecz wszedzie pisze, że to wina GG lecz ja mam wylaczone gg i nadal niedziałą ....

Opublikowano

Do niedawna bot mi śmigał bardzo dobrze lecz od 3 dni niechce mi widzeć postaci. Niewyskakuja zadne error' y przed i po logowaniu. GG mam wylaczone, NFW 3.5 i używam v8.0 bota oram mam Viste. W SrProxy wpisuje Dobre IP, zapore mam wylaczona. Próbowałem już przeinstalowania silka, usuwałem bota i pobieralem na nowo też nie pomogło. Jeśli macie jakieś pomysly odnośnie tego problemu piszcie

Wiem były już takie tematy lecz wszedzie pisze, że to wina GG lecz ja mam wylaczone gg i nadal niedziałą ....

Prawdopodobnie wirusa masz.Wywal silka przeskanuj PC i dopiero zobacz.