Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odys D3D 05.07

xd33dcoderx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odysd3d.jpg

http://www.speedyshare.com/files/23260028/OdysHACK.rar

Download

Virus SCAN

Aby Hack działał musicie mieć zainstalowanego netFramework 3.5

..................................................................... CZEGO SIE GAPISZ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~

Opublikowano

dziala mas +

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Nuda zmusza do trórczości.

..................................................................... CZEGO SIE GAPISZ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~

Opublikowano

Net Framework 3.5 install or reinstall.

Opublikowano

Mam widnows 7 i chcialem zainstalowac net famework 3.5 i sie nie da. Czy na jakims nowszym net famework bedzie chodzil ten hack?

Dzieki za pomoc

Opublikowano

Mam win 7 64bit i nie działa nie mogę wyświetlić menu "Insert", co do net frame to zainstaluj ver 4.0 :)

To tylko pozory.. !
Opublikowano

Jeśli ktoś ma 7 lub x64 to radze zmienic injector bo w downloadzie jest do wersji 32 bit.

Opublikowano

Injector jest do wersji 32 bit wec problemy moga wystapic tylko tutaj.

Opublikowano

U mnie nie dziala :/ ale + za checi :P

592a47c5da743_post-78132-127859039625.jpg

Czy to tak ciężko dac jednego jedynego minusa?! to tylko 3 sec...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...