Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack 05.07.2010 !

Boyaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOWNLOAD :

http://uploaded.to/file/56iyu5

SKAN :

http://www.virustotal.com/de/analisis/11a90425c7cff0b64ebd68e0372dd75ce3259f8c1b7d335efe70f9ef421d5b32-1278157000

SCRN :

http://www.myimg.de/?img=Abachebc46a.jpg

Mi działa !

P.S. Musicie zmienić nazwe pliku dll po wypakowaniu ;/

1313652013-U173186.png

Opublikowano

pobrałem tego hacka jak mam zmienić nazwe jego, PROSZE O POMOC !!! 2 raz ściągałem hacka i bardzo nie wiem o co chodzi będą plusy!

Opublikowano

Ściągam wypakowuje zmieniam nazwę dll. odpalam wara włączam hack no i wyskakuje blad " Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000134). ' Co mam zrobić ?

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

pobrałem tego hacka jak mam zmienić nazwe jego, PROSZE O POMOC !!! 2 raz ściągałem hacka i bardzo nie wiem o co chodzi będą plusy!

Wypakuj go przez Winrrara i zmień nazwę

1313652013-U173186.png

Opublikowano

kliknij prawym przycikskiem myszy na plik .dll i zmien nazwe, i wpisujesz taka jak w injectorze [lub odwrotnie] {proste}xD

poprosze o plusa

10 post [jest]

15 post [jest]

20 post [jest]

25 post [jest]

50 post [jest]

100 post [jest]

125 post [jest]

150 post [jest]

200 post [x]

300 post [x]

500 post [x]

1000 post [x]

Opublikowano

@ Troszczyk a masz zainstalowane net framework 3.5 lub wyzsze?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Mam zainstalowane 3.5

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

up normalnie... wchodzisz w link czekasz jakieś 10 sekund i masz free download....

Troszczyk musisz mieć net freamwork 3.5 lub 4.0

jak zmienić nazwę normalnie.. ściągasz wypakowywujesz i klikasz prawym na jakiś plik obojętnie jaki wybierasz zmień nazwę i zmieniasz na taką samą jak ten drugi plik.. proste..

Topic linki dajemy w code.. już zmieniłem ale pamiętaj na następny raz .;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Oki działa (+)

Następnym razem daj nazwę hacka w nazwie tematu wiem że nie ma tego w regulaminie ale to ułatwia życie...

76561198090890807.png

Opublikowano

wszystko działa masz +

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Dj Raaban - Be Alive

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...