Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik C++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jaki znacie najlepszy poradnik do nauki C++ taki dla zielonych jak można by było bo jak czytam te typu Symfonia czu od zera do gier kodera to połowa tego poradnika to gadanie Co to jest C++ i do czego służy i na dodatek tak to jest posklejane ze nic nie rozumiem xD wiec dajcie nazwe jakiegoś fajnego jasnego poradniczka będą +'siki

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

Jeszcze pytanko czemu jak mam instalacje Visual C++ 2008 Express edition to mam taki błąd

Screen : beztytuuvsx.png

Uploaded with ImageShack.us

Wiecie oco może chodzić

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zdaje mi sie ze pobierales to ze stronki microsoftu i pewnie chodzi o to ze masz piracki system. Tylko mi sie zdaje tak bo z tego co mi sie udalo przetlumaczc sobie to nie masz zaakceptowanych jakichs tam zasad i wlaczanego "BITS servie". sprawdz w googlach co to jest to BITs...

Opublikowano

Mi też wyskakiwał taki błąd przy instalacji visual c++ 2005 i 2008 jednak przy instalacji 2010 nie było problemów ;)

Jeżeli koniecznie chcesz mieć 2005 albo 2008 to napisz mi na gg:4292529 :D powinienem pomóc ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

zdaje mi sie ze pobierales to ze stronki microsoftu i pewnie chodzi o to ze masz piracki system. Tylko mi sie zdaje tak bo z tego co mi sie udalo przetlumaczc sobie to nie masz zaakceptowanych jakichs tam zasad i wlaczanego "BITS servie". sprawdz w googlach co to jest to BITs...

Nie powiedzialbym . Wystarczy podstawowa znajomosc "Englisza" : System wykryl ze ten komputer nie spelnia wymagan do instalacji tego programu " . Ja uzywam DevC++ , jest on nieco mniej wyposazony w gadzety , jednak praca na nim jest jak dla mnie duzo milsza . Co do poradnikow ja czytam Symfonie C++ w necie mozesz znalesc E-Booka , jest tez cos takiego jak "Od zera do gier kodera" jednak ja ucze sie na symfoni .

Opublikowano

A co do kursu...jak nie rozumiesz "Od zera do gier kodera" na gamedev.pl to odpuść sobie c++...

jest to najlepszy polski kurs c++...wszystko pięknie opisane.

Opublikowano

Ja też się uczę symfoni i ją polecam... ;)

a ogólnie w visualu jest tyle gadżetów, że w 15 minut można zrobić(bo piania prakycznie nie ma :D) przeglądarkę internetową xD(Może zrobię poradnik jak ją zrobić) xD

Czytaj "Od zera do gier koledera" albo symfonie (Sfonia c++ standard) jak koledzy mówią xD

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...