Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] -Server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem więc tak jak włączam server zamiast login i te hasło pisze mi "Enter full pathname of shell or RETRUN for bin/sh"

wiem jak naprawić ten server wciskam enter pojawi nam się taki kszaczek i piszemy fsck napisałem puzniej y i yn wpisujemy pisałem i to bardzo dużo razy lecz r zresetowałem server

i tu nadal to samo puzniej nacisłem enter i fsck i samo y też dużo razy i reboot i zresetowałem server i nadal to samo a i jak robiłem te y i yn to było napisane takie coś

"UNREF DIR I= 479346 OWNER=root MODE=40755

SIZE=7168 MTIME=Jul 3 21:53 2010

RECONNECT? [yn] RECONNECT? [yn]" i tak ciągle za dobrą pomoc daje +5 lub -5 jak kto lubi

Opublikowano

UNREF DIR I = 479346 Właściciel MODE = root = 40755

Mtime size = 7168 = 03 lipca 2010 21:53

Reconnect? [W] ponownie? [W

Takie coś wyszło mi w tłumaczu :P

Może serwer padł ^^?

a2ej6c.gif
Opublikowano

CCleaner - DOWNLOAD

Gdy pobierzesz i zainstalujesz owy program wejdź do programu do zakładki Narzędzia>>Odinstaluj programy. Wyszukaj w liście która się pojawi programu jaki masz odinstalować z twojego systemu, w twoim przypadku jest to VirtualBox lub Microsoft Virtual PC (nie wiem co ty tam masz pod serwa podstawione). Gdy już wyszukasz kliknij w liście raz na ten program do odinstalowania i kliknij na button u góry po prawej stronie Uruchom deinstalator. Po tym uruchomi się okno deinstalatora programu, domyślną funkcją jaką masz teraz za zadanie wykonać to klikanie dalej i zakończ na końcu. To tyle z odinstalowywania. Teraz instalujesz program tak samo jak go zainstalowałeś wcześniej.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png