Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Old]

MrBloody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym zamowic BF ale nie wiem jaka bron kupic AK74 drozsza ale fajnie wyglada czy Rudolf's Uber Rescu prosze wypowiedzcie sie

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

chyba wybiore AK74 kusi mnie w nim ten niepowtarzalny dzwiek i unikatowosc bo malo kto go posiada a jesli bede chcial kupic rudolfa to zawsze zostaje opcja kupna za VP dzieki wam za pomoc dostaniecie plusiki a temat do zamkniecia

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Dobra krutka piłka zamów 2800 bf za 60 zl bo kupisz za USD nie bądz głupi i nie kupuj za euro kupisz sobie set Kirilenko i bedziesz zajebiście wyglądał i miał super wyrużniającą sie broń a jak niewiesz jak sie zamawia za USD to se wpisz w youtube bf za usd to tyle.

Opublikowano

hmm z tego co widzialem na youtube to trzeba miec konto na paypal'u z srodkami na nim ale co jesli takowego konta nie mam albo mam konto ale puste co wtedy zrobic ??

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

No jeśli niemasz to załuż jak coś to pomoge a jak chcesz wpłacić na konto jakieś pieniądze to zrubprzelew to jest proste.No to tak jak zrobić przelew ? proste idziesz na poczte prosisz o druczek do przelewu zabierasz do domu żeby wszystko dokładnie wypełnić.To ja może napisze dokładnie co napisać w polu nazwa odbiorcy piszesz "BofA re: PAYPAL PTE LTD" w nr rachunku to swój nr rachunku ten co dostaniesz jak zrobisz se konto a w nr rachunku zleceniodawcy piszesz słownie kwote jaką chcesz wpłacić (duże litery), nazwa zleceniodawcy piszesz swoje imie (duże litery) pod tym jest cd (ciąg dalszy tu piszesz gdzie mieszkasz i nr domu np Bronowice 21 i na koniec tytułem tu piszesz "NALEŻNOŚĆ" a i zapomniałem jest jeszcze kwota no to tam liczbe np 60 zl tyle ci radziłem wcześniej napisz i reszte pól zakreskuj na samym dole pieczeć, data i podpis(y) zleceniodawcy tam se machnij imie nazwisko i date urodzenia bez pieczątki .Dobra to tyle za przelew sie płaci 2.50 i sie niebuj że to takie trudne jakie sie wydaje bo nie jest.

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...