Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Kompa Kupić Do Gier?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!! Chcę kupić kompa. Jakiegoś porządnego do gier. Mianowicie chcę zagrać na nim w gry takie jak: Call of Duty MW 2 Assasin's Creed 2 Need for speed shift Gothic 4, który niedługo wyjdzie itp. Na ten cel zamierzam poświęcić 2000- 2500 zł. Komputer oczywiście składany... z obudową i z monitorkiem jakimś jak się uda

:) Ale monitor jakiś Full HD ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm, nie lepiej x-box ?? 

aby ci to odpaliło kompa za 2000 minimalnie musisz mieć.. :)

A żeby już jakoś działało to do 3k. 

X-boxa360 dostaniesz do 1000 zł a pograsz w każdą najnowszą grę nawet w HD.. :)

(takich tematów było pełno. (używaj opcji Szukaj) polecam x-box-a sam go mam i nie narzekam) 

Opublikowano

Ja myśle,że też lepiej było by kupić xboxa360 lepszy tańszy.. :) ja mam xboxa i przyznam sie wam,że częsciej gram na nim niż na komputerze :)

x

Opublikowano

Panie, jak pan się nie zna to niech się pan nie odzywa.

Komp za 2 tys. :

AMD Athlon II X4 630 /2.8GHz, 2MB, 95W, BOX, AM3/

AsRock M3A770DE /AMD 770, DDR3 1333/

GoodRam 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9

Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3

PowerColor Radeon HD5770 512MB DDR5 /128bit/ DVI/HDMI

LG GH22LS50 SATA SecurDisc LightScribe (black)

Fortron FSP400-60GHN 400W

2095zł www.esc.pl

__

Podałem bez obudowy, bo mi się stronka zacięła. ;/ Do 100 złotych spokojnie kupisz.

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Opublikowano

Hmm, nie lepiej x-box ?? 

aby ci to odpaliło kompa za 2000 minimalnie musisz mieć.. :)

X-boxa360 dostaniesz do 1000 zł a pograsz w każdą najnowszą grę nawet w HD.. :)

(takich tematów było pełno. (używaj opcji Szukaj) polecam x-box-a sam go mam i nie narzekam) 

Tak, tak, tak.

Musi mieć za 2k kompa żeby to odpaliło... sorki, ale on pyta o PC, nie laptopa...

1,5roku temu jakoś dałem za kompa 2,2 chyba, teraz kosztowałby mnie jakieś 2-4stówki mniej niż wtedy, a gry te co on wymienił działają i to jak, no sorry, ale do MW2, AC2 czy tam jakiś innych to nie trzeba mieć proeloeloelo kompa za miliardy, jak to zasugerowałeś w swoim poście.

Mój komp:

Proc: e8400

Mobo: Gigabyte ep43-ud3l chyba

RAM: OCZ REAPPER 2x2Gb 1066 z head pipami

Grafa: była HiS HD4850 (metro 2033 spokojnie płynnie pociągnie, panie znawco), ale teraz zmieniam na HD5830, bo ten HiS mi się spalił:(, ale to raczej dlatego, że była to jedna z pierwszych serii kart jaka była w sprzedaży i po prostu miała jakieś niedociągnięcia.

Zasiłka: SilverPower 500W.

Obudowa: najtańszy Tracer :>

Teraz ciskam na laptopie, dane było za niego 2,6k chyba, ale też pociskam sobie w MW2 tutaj przy 50-85 fps i jakoś nie narzekam, ale dla znawcy to musi być PC za 3 tysiące, a i tak będzie chodziło jakoś, a nie dobrze.

Co do X36, wszystko fajnie, ale tak:

-służy tylko do gier,

-TV HD minimum 32',

-osobiście mnie nudzą single i nie mógłbym mieć X36, ja muszę mieć PC i neta do grania w CoDa jakiegoś czy MMORPG (to oczywiście moje odczucia).

Nawet za 1,5k powinno się poskładać PC co by ciągnął te gierki na FULL, ale z FullHD już gorzej, do tego to minimum HD4850 1GB, a najlepiej 4890, albo wspomniana wcześniej 5830 i w górę.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Dlaczego xbox360, a nie PS3!? Ja mam ps3(slim), gry chodza duzo lepiej niż na xboxie. Co do ceny to nie musisz kupywac slima, bo przecież starszy modlel dostaniesz w sklepie w cenie xboxa( i to nie elit tylko zwyklej 60GB). To po 1, a po 2 w xboxie żeby grać online trzeba placic 160zł rocznie, niby nie duzo, ale poco płacić skoro możnakupić jakas fajna gierke za ta kase? Ja dlamnie xbox wysiada przy ps3. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tez mam PS3 lepsze wedlug mnie ( u kolegi czesto gram na xboxie) bo na xbox trzeba abonament (okolo 280zl rocznie) na neta miec ,gorsza grafika gry mniej rozbudowane lepiej zaplacic te 400zl wiecej (PS3 slim 250gb 1400zl xbox 360 elite okolo 1000 ) i miec lepsza konsolke ;)

Why so Serious

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/169415-nowy-komputer/

http://www.mpcforum.pl/topic/168747-komputer/

Oba tematy były całkiem niedawno, wystarczy tylko użyć szukajki lub przejrzeć te pare stron spamu. W tych tematach znajdziesz minimum 2 czy 3 złożone komputery, dodaj sobie jeszcze to co tutaj już podali i masz masę możliwości

Google też nie boli ;>

http://lmgtfy.com/?q=komputer+do+gier+2010

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Kup sobie tego komta ^^

http://www.vobis.pl/oferta/komputery_stacjonarne/ultrawydajny/703184_vobis_digital_lx_i7_980.aspx

lub [klik]

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Kup sobie tego komta ^^

http://www.vobis.pl/oferta/komputery_stacjonarne/ultrawydajny/703184_vobis_digital_lx_i7_980.aspx

lub [klik]

heheehehheehehhe, ale śmieszny komputer... ehhh dziecko ogarnij torby, swoją inteligencją nie dorównujesz 3 klasiście (tak, tak płacz, że cię obrażam). Bez sensownie spamisz, wyraźnie napisał do jakiej ceny ma być komp, swoją mentalność udowadniasz też tym, że jarasz się ceną kompa (pewnie innych rzeczy też), widać, że cię nie stać i pewnie chciałbyś się podbudować widząc jak OP piszę, że za drogi, zgadłem?

Podstawówka w wakacje zamknięta, dzieci siedzą po nocach i im odwala widać.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Najlepiej ::::) Procek 2 rdzeniowy 2.8 ...

Ram do gier to 2 GB to standart (polecam 3)

Kartę graficzną najlepiej Nividię GeForce 9500 GT

Dysk twardy 500 GB starczy:)

@EDIT CO ODNOSI SIĘ DO UP Przez przypadek mało Do kosza nie nacisnąłem xD

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...