Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rez Moding

StanikVip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje programu lub już nie wiem czego żeby rozpakować pliki rez które znajdują się w crossfire, sprawdziłem już masę programów ale żaden se z tym nie radzi.

Kiedyś się w to bawiłem jak grałem w combat arms i tam nie miałem z tym żadnych problemów.

Na mpgh wyczytałem że można to zrobić przez program winrez lt ale mi coś nie wychodzi.

Jeśli coś wiecie pomóżcie!!

Opublikowano

@UP

Wybierz sobie:

http://www.multiupload.com/JG5MVE7MN8

@PaszalWonNoobie

Program mi sie wyłącza jak chce rozpakować plik

Naciśnij

2924b30643ab4e88.jpg7165609_2_25.png

Opublikowano

@UP

Wybierz sobie:

http://www.multiupload.com/JG5MVE7MN8

@PaszalWonNoobie

Program mi sie wyłącza jak chce rozpakować plik

Jak i czym je wczytałeś o.O zapodasz fotkę ??

Opublikowano

mnie sie wlacza to nie wiem co u ciebie sie dzieje

napisz trochę dokładniej jak to zrobić bo mi coś nie działa

Opublikowano

No i kupa wiecie czemu ? Ja wiem :angry: bo tego się nie otwiera tylko te je***** HEXY trzeba pozmieniać i umieć Assemblera żeby to zrobić :(

Opublikowano

No i kupa wiecie czemu ? Ja wiem :angry: bo tego się nie otwiera tylko te je***** HEXY trzeba pozmieniać i umieć Assemblera żeby to zrobić :(

Jak ja pamiętam z combat arms to w plikach rez z reguły było coś spakowane i można to było rozpakować i potem spakować.

A i nawiasem ten program rez tools o ile się nie myle służył do rozpakowywania plików w combat arms wiem bo to robiłem :D

Opublikowano

Jak ja pamiętam z combat arms to w plikach rez z reguły było coś spakowane i można to było rozpakować i potem spakować.

A i nawiasem ten program rez tools o ile się nie myle służył do rozpakowywania plików w combat arms wiem bo to robiłem :D

no dobra może te rezy są zabezpieczone jakoś albo ich się nie da się otworzyć ponieważ tak zrobili czytałem na angielskim forum Cheaterów że to się edytuje w HEXAH i trzeba znać asseblera czyli taki na przykład Reload albo razorek1991 to oni to umieją bo łamią gry i oni takie coś w hexah mogą zrobić bo oni umieją assembla czyli tera trzeba czekać na jakieś tutki może ktoś coś opublikuje jak to zrobić tak jak z cheatami w dll w warrocku :P

P.S Ja jestem ciekaw czy oni to spatchują ale jak ? Myślę że będą sprawdzać pliki po sumach kontrolnych lub wydadzą nowego klienta

Opublikowano

Trzeba poszukać jakiejś osoby która dobrze zna się na kodowaniu w hexah bo ja się w tych cyferkach nie mogę połapać :D

Opublikowano

Trzeba poszukać jakiejś osoby która dobrze zna się na kodowaniu w hexah bo ja się w tych cyferkach nie mogę połapać :D

Najlepiej szukać na zagranicznych oni się chyba najwięcej znają na kodowaniu bo normalny polak ci nie pomoże chyba że mu coś dasz xD

Opublikowano

to poszukam czegos co naprawde dziala ten program mi dzialal do dzis rano gdy wlaczam i nic sie nie dzieje wiec poszukam Stanikowi innego bo i tak z tym spolem do cf sie napracowal

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

to poszukam czegos co naprawde dziala ten program mi dzialal do dzis rano gdy wlaczam i nic sie nie dzieje wiec poszukam Stanikowi innego bo i tak z tym spolem do cf sie napracowal

Jakim polem? ? Jaki ci nie działa hack ??

Opublikowano

ludzie osiągnełem coś ciekawego pozmieniałem kilka wartości w kodzie hex

Paczcie:crossfire201007060000.pngcrossfire201007060004.pngcrossfire201007060003.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Po pierwsze primo da sie zrobic WallHacka tylko trzebe umiec go napisac

Po drugie primo mozesz na przyszlosc nie odwiezac starych tematow

A Po 3 primo to 2 primo było miedzy nami

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...