Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

goldfarma

justme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , wiem ze wielu z was nie akceptuje itd goldfarm ale zaczynam na nowym servie i chce zarobic troche kasy na nowa postac

wiec tak:

1 gdzie najlepiej farmic?

2 jaki char sie najlepiej do tego nadaje?

3 ile srednio mozna dziennie na tym zarobic?

dzieki za odp

Opublikowano

Kupujesz GoldFarme ,czy chcesz osobiscie bot puszczac ? ^^ ,bo tak jakos nie czaje ... Yeohy , Tiger'y Bandit'y , White Tigery , Chajki ,<Devil Bug(ewentualnie) , Devil Horse , Earth Ghost , Hegmony ?! WTF ... , Scorpiony ... Jak to zrobisz to pisz pozniej...

2.Bowman , Glavier ... Ogolnie full str...

3. Zalezy na jakich mobach i jak dlugo ...

Opublikowano

imo Najlepsza GF postac to

Nuker light Cold Fire (90) imbue light Garniak ss

Lub glavia arrmor fire light cold (90) imbue Cold

12ii1.png
Opublikowano

Zaczne od tego ze z tych osob co tu sie wypowidzialy nikt pewnie nie mial wyzszego lvla ani nie bawil sie w gold farmienie... Najlepsze do goldfarmienia sa postacie ,ktore bija jak najmocniej z daleka ,dlatego najlepsze do goldfarmienia jest wiz lub rouge z subclasa barda ,zeby szybko biegaly. Bota puszcza sie na mobach o duzo nizszym lvlu ,zeby bot nie padal a itemy dropily. Im wiecej mobow zabijasz tym jest wiecej giantow - wiecej dropow. Jesli botujesz wizardem w secie roba puszczasz go na magiczne moby gdzie nie padnie. Rougem zas najlepiej botowac na mobach o phy attacku ,gdyz ubrany jest najczesniej w light armora. Wg mnie najlepiej jest goldfarmic wizardem.

Opublikowano

Najlepiej goldfarme to 44+ glavie postawic na ongach i daje z tego wyrzyc.... dobry jest tez 90 glavia na mobach 76+ bo loot w dobrej cenie leci:P

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Wizard jako GF...

Wizardów stawiają tylko na moobach magicznych,opłaca się to np na ishade/sonar/planar/shamany,GF-y te zazwyczaj mają subke clera,co pozwala im na recovery division które odnawia im sporą częsc HP.Do tego dochodzi set Robe,wiec takie moobki leją(jeśli już uderzą) po 300...zazwyczaj nie mają szansy zaatakowac bo padają na hita,tym sposobem duzo szybciej leci farmienie golda x)

31860.jpg
Opublikowano

JA mam 4 wizy jako gold-farmy i chyba najbardziej sie opłaca :-)

Tylko wiza trzeba wytaxowac a na nowym servie może być to problematyczne z lekka.

Ale co ja na początku full str bow robiłem :-) I mi sie opłacało :-)

Opublikowano
Zaczne od tego ze z tych osob co tu sie wypowidzialy nikt pewnie nie mial wyzszego lvla ani nie bawil sie w gold farmienie... Najlepsze do goldfarmienia sa postacie ,ktore bija jak najmocniej z daleka ,dlatego najlepsze do goldfarmienia jest wiz lub rouge z subclasa barda ,zeby szybko biegaly. Bota puszcza sie na mobach o duzo nizszym lvlu ,zeby bot nie padal a itemy dropily. Im wiecej mobow zabijasz tym jest wiecej giantow - wiecej dropow. Jesli botujesz wizardem w secie roba puszczasz go na magiczne moby gdzie nie padnie. Rougem zas najlepiej botowac na mobach o phy attacku ,gdyz ubrany jest najczesniej w light armora. Wg mnie najlepiej jest goldfarmic wizardem.

jakie masz podstawy, żeby wygłaszać takie rzeczy? skąd ty możesz wiedzieć jaki kto miał lvl i co wie na temat np. w tym temacie o goldfarmerach....?! ,,mistrzu" myślisz, że tutaj wszyscy to typowe nooby, które używają agbota, bo jest za free i mają 40 lvl? jestem ciekawy jaki ty masz, że uważasz, że brak tutaj high lvl.

ale co do tematu...ja nie twierdzę, że goldfarmerzy to tylko nukerzy. Ale dosyć szybko zabijają moby i żaden party mob ich nie zabije, co zdarza się europejskim gf... fakt na wyższych lvl to wizy są bardzo dobre, ale zanim osiągną dobry lvl to trochę potrzeba czasu, oczywiście można je farmić do konkretnego lvl, ale na nowych serwerach, dopiero co otwartych to jest raczej nie możliwe, bo sam swoją postacią musisz robić lvl, a nie zajmować się goldfarmą.

usunieta by MIKE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...