Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragonica Hacks

xardasan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam stronę z hackami (forum elitepvpers)według innych forów tam są hacki ale ja tego forum nie ogarniam spróbójcie pogrzebać troche po nim moze ktos z was coś odkryje

http://www.elitepvpers.de/forum/dragonica-hacks-bots-cheats-exploits/

99% osób przeczytało tą sygnaturkę z ręką na myszcze

----~~~~Dawać +++PLUSIKI+++ xD ~~~~----

:DD Nie zdejmuj jóż za puźno xD

Opublikowano

omg wystarczy poczytać date dodania hacków i ostatnie komentarze to byś się domyślił że narazie żadne nie działają, ale trwają pracę nad tworzeniem...

11.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co do hackow z Elite Pvpers wiele waznych cheatów działa oczywiscie takich jak Fuck Dragonica czy DSEE. Co do uzywania czitów to juz inna bajka poniewaz jest wiele " nierówności " przy odpalaniu dragoniki, Mowa tutaj o GameGuardzie poniewaz podczas odpalenia czita (DSEE) na serverach Gpotato / Iah / THQICE wystepują problemy, tzn. "Error .1" podczas włączania gry , są różne sposoby aby to ominąc lecz jest to dosc trudne. Odrazu mowie ze posiadacze windowsa 7 mogą sobie odpuscic "czitowanie" ze względu na małą ilośc czitów pod Win 7 a czity typu Fuck Dragonica działają jedynie pod Win XP. Z mojego doswiadczenia wiem ze podczas włączania czita na win 7 , wszystko działa dopóki nie włącze gry i w tym momęcie gra sie wyłącza " Aplikacja przestała działac" jeszcze nie próbowałem z win XP lecz czas pokaże.

Pozdro VlarX

( IN Game : VlarX , Eowena , Neeone )

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...