Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ijji Loltastic.Dll Updated 7/2/2010

Eternal^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

IJJI Loltastic.dll Updated 7/2/2010

Nowa wersja popularnego, publicznego hacka :D

Link: http://www.speedyshare.com/files/23233461/Loltastic.rar

Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/46b3db628a0c521a4a99f9dc65d7322961de2e1a8661bc7a099e64ade5d1e052-1278163156

Instrukcja: Wrzucamy d3d9.dll i lol.dll do folderu z gunzem.

Niby jest auto-inject ale czasem działa, czasem nie. Radze poszukać sobie injectora na googlach

HOTKEYS

End - Aktywuje Hotkeye

ALT+W,A,S,D - Teleport

ALT+R - Respawn

ALT+F - Follower

ALT+G - Godmode

ALT+N - Ninjaflip

Credits - mirageofpenguins

Edytowane przez Eternal^^
Opublikowano

Witam serdecznie,

mam taki problemik, poniewaz nie do końca mi działa ten haczyk ;) po pierwsze zapytam czy to napewno na global (EU), jeżeli tak to sprawa wygląda następująco, samo wgranie plików do katalogu nic nie daje, dlatego próbowałem injectorów... wszystkich z tej stronki

żaden nie pomaga... może dlatego że próbują one podpiąć się pod proces gunz.exe, który na aktualnej wersji nie istenieje...

i czy aby odpalić goodmode wystarczy samo użycie klawiszy alt+g czy trzeba coś wcześniej kliknąć? bo gdzieś czytałem że najpierw wymagane jest kliknięcie insert'u, ale mam taki ból, że mi ten klawisz nei działa xD a używając klawiatury ekranowej nic nie daje ;)

jakaś pomoc? :) nie przepadam za hakami, zwłaszcza jak używane są na graczach -_- ale chciałbym sie pobawić w questy (te trudniejsze od goblin kinga, bo tego robie bez wiekszych problemów ) :)

pozdrawiam, didlet

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przepraszam bardzo xD Musisz jeszcze wcisnąć END w lobby(już robię edita)

A ta stronka z injectorem coś nie działa, jakbyś mógł wysłać link na PW byłoby miło

Opublikowano (edytowane)

oki juz sprawdzam ;) ale pewno i tak nie zapaca, bo end mi tez nie dziala na laptopie ^^

oczywiście ze klikniecie end'a z ekranowej nie działa... a mam pytanko, bo na stronce którą zapodałem, jest multi autoinjector... za pomocą którego można wgrać kilka dll'ek... mam dll'ke która odpala gre w oknie, ale działa jedynie jak jest pod nazwą d3d9.dll, przy zastosowaniu jakiegokolwiek injectora i zmianie nazwy pliku, gra odpala się w normalnym trybie... zna ktoś jakąś inną opcję odpalenia gry w okienku?

Edytowane przez didlet

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...