Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire - Failed To Download Patch File

konr00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z przed godziną sobie ściągnąłem grę niedawno zainstalowałem chciałem se teraz pograć ale nie mogę bo kurde wywala erroxa :( żądnych haxuw nie mam zainstalowanych grę uruchamiam jako admin bo jak uruchamiałem normalnie to pisało mi że aplikacja działa nie poprawnie :/ mój system to Windows 7 mógłby ktoś pomóc ??

14121983.jpg

Opublikowano

Dobra już mam jakieś 10 minut temu pobrałem patcha to tak uruchamiamy w trybie Windows 2000 i jako administrator na Vista / 7 . jeśli wyskoczy to co na screenie klikamy ok i uruchamiamy do skutku u mnie to był drugi raz ;)

Ale mam następny problem jak się rejestruje wszystko wypełniłem klikam akceptuj i zarejestruj na z8 coś tam to jakieś kółeczko na dole się pojawia i znika i ciągle stoję w miejscu :(

Opublikowano

Wyłącz antywirusa ;) Mi pomogło - rozwiąząło wszystkie problemy z CrossFire. Mam Win 7 Home Premium x64

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niee. To może nie pomóc. Znam sposób który pomoże na 100% :) Gdy patchujecie i wyskoczy wam właśnie ten błąd, przechodzicie do folderu z CFem. Potem klikacie Patcher_cf.exe i zaraz po tym Selfupdate_cf.exe. To pomaga w 100%.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Patrzcie na datę dodania posta -,- lipiec 2010 autor tematu pewnie już w to nie gra albo mu zadziałało...PS: Ja miałem identycznie zainstalowałem flash playera i śmiga.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...