Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat dotyczący bulidów.  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby powsta? temat w którym u?ytkownicy dzia?u Silkroad b?d? mogli pisac swoje bulidy?

• Tak.
      11
    • Nie.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglądało by to tak że byśmy dawali swoje tuty co do bulidu opis itd.Proszę o sensowne argumenty, każdy spam będzie usuwany i nagradzany warnem.

Mój argument to taki że trzeba troszku rozwinąć dział dyskusji ogólnej.

Opublikowano

Oczywiście jak najbardziej na tak, ponieważ potrzebny jest rozwój działu silkroad, a poza tym trzeba ograniczyć spam w postaci takich tematów jak "Co lepsze".

Btw, dodaj do ankiety opcję "Nie mam zdania".

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie. Te forum coraz bardziej zamienia się coś w stylu sro.com.pl. MPC jak sama nazwa wskazuje jest o botach, bugach itp a nie jak grać w daną gierke ... Tematy typu "czym grać" są w większości po to aby nabić sobie posty i powinny być odrazu zamykane i usuwane ale to już nie moja sprawa. Jak ktoś nie wie jak grać to niech szuka innych stronek a nie wbija na forum o botach - proste.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Jestem na nie, tak jak kolega wyżej napisał to forum zmienia się w sro.com.pl.

Pewnie większość userów by i tak kopiowała z innego forum żeby nabić posty.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

@up.

widac nie zdecydowany jestes, zmieniasz zdanie jak ktos napisze dobra opinie na nie.

Na nie.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu macie takie zdanie, to czemu "góra" postanowiła zrobić Silkroad - Dyskusja Ogólna, mogła sobie dać z tym spokój. Zamiast pomóc w rozwoju forum to ograniczacie je.

b577e893e102f.png

Opublikowano

Nie rozumiem czemu macie takie zdanie, to czemu "góra" postanowiła zrobić Silkroad - Dyskusja Ogólna, mogła sobie dać z tym spokój. Zamiast pomóc w rozwoju forum to ograniczacie je.

jeżeli uważasz, że rozwój forum polega na dodawaniu działów, które odbiegają od tematyki to pozdro.

Opublikowano

To i ja wtrącę swoje 3 grosze. O tuż mimo, że nazwa jest multi cheats player, ale admini jednak zrobili dział do single player. A to do nazwy się nie trzyma, zrobili to, że rozwinąć forum. Tak też powinno być z tymi buildami.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@up

do nazwy nie ale do tematyki tak. O ile się nie mylę to nazwa i tak została zapożyczona z innego, zagranicznego forum :).

Opublikowano

Nie czas i pora na kłótnie jak będzie na tak nie macie wyboru a założę się Kopiczko że też będziesz brał udział w tym dziale.

b577e893e102f.png

Opublikowano

lol, ile jest cheatów do silka? Ile jest bugów? PO za tym nie ma kopiowania każdy napisany bulid będzie sprawdzany przez sito nawet własne screeny muszą być.

6:3 :)

Opublikowano

to w takim razie jak już wszystkie bugi i boty do silka są tutaj zamieszczone to zamieńmy te forum w sro.com.pl. super -.-.

Opublikowano

Do sro.com.pl to jeszcze daleko ;p Moim zdaniem warto coś takiego wrzucić. Mile widziane byłyby buildy pod bota, lecz bez początkowego farmienia.

Opublikowano

Tez tak sadze

@topic

Jestem na tak, poza tym nie bede musial siedzieć, z tymi idiotami z sro.com.pl, gdzie dostałem warna, za powiedzenie prawdy;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Nie czas i pora na kłótnie jak będzie na tak nie macie wyboru a założę się Kopiczko że też będziesz brał udział w tym dziale.

Nic do Ciebie nie mam.

Ale wypowiadasz sie, dzial powstanie znowu znikniesz na pare miesiecy, przyjdziesz znowu i co?...

Tyle odemnie na ten temat.

Dalej jestem na nie i tak zostanie bo buildy tak czy siak beda sie powtarzac po czasie bo nikt po 10 stronie nie bedzie sprawdzal zapewne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...