Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoJumping Monsters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
NA WSZELKIE PM/SPAMY NA GG NIE BEDE ODPOWIADAL A UZYTKOWNIK OSTAJE ODRAZU BLOKA I+ CZARNA LISTE U MNIE TEN HACK JEST DO GMS I NIE BEDE ZAMIESZCZAL DO EMS SAMI SE ZROBCIE A NIE CIAGLY LEECH JESLI MYSLICIE ZE COS MI SIE WE LBIE POJEBALO TO TAK MACIE RACJE KURWA OD TEGO ZE CIGLE DZIENNIE MUSZE PIELGRZYMKE SPAMU NA GG ODBIERAC I WSZYSTKIM POMAGAC! NIE POMAGAJ? KUZWA A JAKBYM MIAL WLASNIE TOBIE POMOC TO CO? WTEDT POMAGAJ! STARAM SIE WSZYSTKIM DOPOMOC ILE WLEZIE A WAM I TAK MALO JAK JAKIEGOS HAKA NIE ZAMIESZCZE TO ODRAZU SPAMUJECIE WSZEDZIE POSTY ZEBY GO TLYKO DOSTAC KONIEC LEECHA KUZWA NAUCZCIE SIE SAMI COS ROBIC (MOWIE TU O Dittex'sie i Romansie)

Rapid Share

NIE DAJE SKANA/REHOSTA ZNACIE MNIE WIECIE ZE NIE CHCE NOKOMU WYSLAC KL/VIRA SPECJALNIE I WIERZE ZE W TYM NIE MA NIC JAK MYSLICIE ZE JESTEM OSZUSTEM/FRAJEREM/ZBOKIEM (to uznaje za komplement) TO POWIEDZCIE MI NA GG NIE UZNAM TEGO ZA SPAM BO MACIE PRAWO DO WLASNEGO ZDANIA ALE WIEDZCIE ZE JEBIE MNIE WASZE ZDANIE!

no przyokazji chcialem powiedizec ze ta wzmianka o kroplach to byla przez przypadek kyniu mnie dzisiaj o niej poinformowal xD

Opublikowano

Ja nie kumam jesli tylko ja i Dittex cie o to prosilismy i tylko dla tego zrobiles tego posta to ja nie kumam ja i Ditt jestesmy ems ... a po za tym chcielismy wiedziec jak sie robi a nie ...

Chyba ze sie myle

f967ac5675c8d2f7.jpg

Opublikowano

masz nie marudz jak sie robi jest chyba w ppp link pozatym z kad mam wiedziec ze wy ems?

Opublikowano

A nie mógłbyś sam popróbować? Athis też ma swoje życie. Nie będzie (zapewne) siedział 24/7 na mpcforum, gms, i pliczkach wz.

Opublikowano

Kur*a to jest denerwojace nie znam angola kurwa kumacie ? to z ppp to polowe kumam !!1

Jakos 5 i 6 punktu tam nie kumam chyba

f967ac5675c8d2f7.jpg

Opublikowano

TRANSLATOR?! KOREPETYCJE?! List DO Dyry?! JEZU!!!! popros kogos kto zna ang w twojej rodzinie....... nawet jebany infobot ma funkce translatora

Opublikowano

Misiek ja ems a to do gms jest i sam jest malo kumaty "dziecko" masz moze 15lat i myslisz ze blyszczysz. Athis jeszcze cos tam gadales ze "nie pamietasz" jak to sie robiiles dittowi gadales ze cos tam to muisial przestawic przestawil i nie dzialalo a ty powiedziales ze nie pamietasz jak to robniles

f967ac5675c8d2f7.jpg

Opublikowano

jasniej plawks?

btw ja tez mam 15 lat i mysle ze blyszcze tak samo jak misiek i co zrobisz mi cos?

Opublikowano

ehh ...

i to by bylo na tyle mojej wypowiedzi ;/ ale to bylo by uznane za spam

ja tez mam 15 lat a jakos nie swiece hmm.... moze zapomnialem sie wazelina posmarowac ... nie to nie to a szkoda

i taki jest system mpcforum

pomagasz , starasz sie , i ... wielki bulwers ;/

Moje piekne warny :D

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:47 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia

Pozostawie bez komentarza.

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:46 AM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

.

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:29 PM

Obraźliwa sygnatura. Gdy tekst zniknie, ściągne ostrzeżenie

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:28 PM

Miejsce na warna

Yoooj Ostrzeżony Dec 5 2008, 10:53 PM

Za co? za PW od tego Pana cytuje:

''TY KURWA JAKIS PIERDONIETY JESTES !!!!!!!!!!!!!! WARN ZA ,,NIEPOPRAWNA NAZWE" POJEBANY JAKIS CWEL JEDEN WEZ MNIE JUZ LEPIEJ ZBANOJ CIOTO JEDNA ;/ PIERDOL SIE SUKO JEBANA , KURWA JUZ DETOX BYL LEPSZY''

Ostrzeżony Nov 30 2008, 05:15 PM

Niedpowiednia nazwa Tematu.

Mlody Ostrzeżony Sep 26 2008, 08:47 PM

spam.

Seldek Ostrzeżony Feb 15 2008, 09:58 PM

Brak scanu Pliku.

Detox Ostrzeżony Feb 15 2008, 06:54 PM

spam.

heh duzo tego

Opublikowano

@Romans

No wiesz ja mam na kompie GMS JMS i EMS

@Athis

Zostawmy Romans'a niech się męczy. Ty się napracowałeś a on tylko zrzędzi i zrzędzi.

Opublikowano

Life is brutal a ty destroyer nie wiem co ty chciales powiedziec o.O Jarek i tak nowi ze jestes noob najwiekszy na tym forum haha

f967ac5675c8d2f7.jpg

Opublikowano

haha ale kto tu nic nie kuma ?? haha a co mnie jakis jarek ?? z tego co wiem to nie mam z nim Romansu ani nie place mu alimentow ;/

a chcialem powiedziec to ze ktos sie meczy , robi cos a dostaje tylko ,,po mordzie" tzn. bulwers od innych tak jak w tym temacie , moim o zrobieniu kona na GMS oraz innych tematow athisa np. tym z PC i luka w regulaminie

a jak ty taki pro jestes to czemu grasz na zanoobialym EMS??

Moje piekne warny :D

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:47 AM

Pozostawie bez komentarza.

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:46 AM

.

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:29 PM

Obraźliwa sygnatura. Gdy tekst zniknie, ściągne ostrzeżenie

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:28 PM

Miejsce na warna

Yoooj Ostrzeżony Dec 5 2008, 10:53 PM

Za co? za PW od tego Pana cytuje:

''TY KURWA JAKIS PIERDONIETY JESTES !!!!!!!!!!!!!! WARN ZA ,,NIEPOPRAWNA NAZWE" POJEBANY JAKIS CWEL JEDEN WEZ MNIE JUZ LEPIEJ ZBANOJ CIOTO JEDNA ;/ PIERDOL SIE SUKO JEBANA , KURWA JUZ DETOX BYL LEPSZY''

Ostrzeżony Nov 30 2008, 05:15 PM

Niedpowiednia nazwa Tematu.

Mlody Ostrzeżony Sep 26 2008, 08:47 PM

spam.

Seldek Ostrzeżony Feb 15 2008, 09:58 PM

Brak scanu Pliku.

Detox Ostrzeżony Feb 15 2008, 06:54 PM

spam.

heh duzo tego

Opublikowano

OMG nie chce się kłócić i tak wszyscy dostaniemy ostrzeżenia. Ja gram na GMS!! na kompie mam JMS I EMS czemu? żeby sprawdzać cheaty.

Opublikowano

destroyer to nie zaden noob to po 1 po 2 ja gram na zanobialym ems po 3 mam nick TygrysPL

Opublikowano

@Athis

Wielkie dzieki szukalem tego na MPc.com nie mam acc wiec nie sciagnolem ;d

A jak sie regalem z mailem nawet na gmail i yahooo to i tak nie przysylali mi aktywacji.

Wiec wielkie Thx

@Do Wszystkich co Tu Spamuja

Tym sposobem pewnie wyrobiliscie sobie po 20 - 40% i jak dobrze mniemam to ja tez dostane za podziekowanie.

Report.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

jesli masz do tego vac to zamiast chodzenia skacz powinno zmniejszyc lagi/dc