Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Adaware - Najlepszy Program Antykeylogerom

kamaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć widzialem już sporo tematów na temat programów antykeylogerowskich , ale to co piszecie to jednak nie do konca prawda.

Np. Avast nie zawsze wykryje keylogera , avast wykrywa najczesciej trojany - a to nie jest keyloger.

I dlatego zalozylem ten temat żeby Wam pomóc.

Program ten nazywa sie AdAware .

jest to zdecydowanie najlepszy program antykeylogerom !

Używam już go bardzo długo i ani razu nie hackneli mi niczego !!!

tutaj macie link:

http://www.programosy.pl/program,adaware.html

i krótki opis tego programu :

Ad-Aware 8.2 to najnowsza wersja znanego programu antyspyware który w szybki sposób usunie z naszego systemu pliki szpiegujące, których nie wykryje antywirus. Do wyboru jest:

• Smart Scan który sprawdza miejsca w systemie gdzie najczęściej występują infekcje.

• Full Scan sprawdzający cały system bardzo gruntownie.

• Profile Scan skanuje system według naszych ustawień w których definiujemy rodzaje plików które chcemy aby były sprawdzane.

ZAKAZ KOPIOWANIA BEZ MOJEJ ZGODY

walnij + ~!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

spybot + kaspersky + combofix 10 x lepszy! Polecam.

1280314365-U1.png

Ci, których zwą wojownikami, podejmują walkę, mając przed sobą jeden cel – zniszczenie wroga. Muszą się wyzbyć ludzkich odruchów i uczucia litości. Muszą zabić każdego, kto zechce im przeszkodzić, choćby samego Boga lub Buddę. Prawda jest sercem sztuki walki.

Opublikowano

spybot + kaspersky + combofix 10 x lepszy! Polecam.

Wiesz, nie kazdy chce sie bawić w takie kombinacje, ja mam avasta i nigdy w zyciu na kompie nie mialem keyloggera a w miare duzo sciągam  

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

combofix to CHAŁA zniszczysz sobie tym kompa ... poczytaj trochę zanim zaczniesz używać tak beznadziejnych programów.

Jeśli chodzi o adaware to od dawna stosuje kombinacje : Avast + AdAware i naprawdę się sprawdza :)

Ziomek - takie programy są głownie po to aby zabezpieczać ogólnie a nie przed pobieranymi plikami nawet w ciasteczkach mogą być keyloggery albo inne robaki.

Chociaż program dobrze zabezpiecza jeżeli się testuje cheaty z nieznanych stron :P

Opublikowano

"Najlepszy Program Antykeylogerom" taaa... to 1 z najsłabszych antywirusów( firewalla nawet nie ma :) ) już avast lepszy :D

to nie pokazuje jak jakiś program próbuje zapisywać klawisze lub jak keylogger gdzieś się kopiuje to się nie nadaje w ogóle do keyloggerów,wirusów od tego dużo lepszy jest comodo

adaware to jest tylko antywirus i do tego trochę "słaby" xD

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o ochrone systemu w czasie rzeczywistym to tylko procesy szkodliwe wykrywa [ chodzi mi o wersje free] ale naprawde bardzo dobrą wykrywalność rożnego rodzaju syfu ma. Poleca do skanowania komputera co jakiś czas. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...