Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator Imion Terrorystycznych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdaje mi sie ,ze to juz kiedys bylo ... I ktos znalazl baze wszystkich nazw - no ,ale juz trudno ... Moje:

Mohammed Al-Bom-Ya

Opublikowano

var ozName = new Array("Abdulaziz Ichi Ghonads", "Al-Yazir Ima Fhatti", "Mustafa Turban", "Misukin Osama Offen", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Usama Bin Shafting", "Faghil Al-Gaylord", "Abu Yassir Fatti Fukki", "Misukin Alah Offen", "Huymada Farti Noys", "Mistafa Dafagbhut", "Muhammed bin Shagfest", "Abdalla The Kenyan", "Abdullah Honeylocks", "Fatin'ma Bhutti", "Mohammed Al Wank'han", "Bhati Al-Boya", "Ghai Fagbhut", "Usama Su'kocken", "Al-Muhajir Fukpuss", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Sheikh Rattle-al-Roll", "Ismail Delivered", "Yasser Marrowfat", "Al-Raghie Ma'byatch", "Ussama Al shiten", "Darkanzali Al'boobslim", "Ahmed The Tanzanian", "Mohammed Al-Bom-Ya", "Abdullah B'hati", "Abu Marzook Whafukama-Doin", "Sheikh Yo-ass", "Sorry you sound too nice to be a terrorist!", "Mustafa Jihad", "Mustafa Kalashnikov", "Al-Yazir Ima Fhatti", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Usama Bin Shafting", "Faghil Al-Gaylord", "Abu Yassir Fatti Fukki", "Misukin Alah Offen", "Huymada Farti Noys", "Mistafa Dafagbhut", "Muhammed bin Shagfest", "Ahmed The Tanzanian", "Abdalla The Kenyan", "Abdullah Honeylocks", "Fatin'ma Bhutti", "Mohammed Al Wank'han", "Bhati Al-Boya", "Ghai Fagbhut", "Usama Su'kocken", "Al-Muhajir Fukpuss", "Sheikh Rattle-al-Roll", "Ismail Delivered", "Yasser Marrowfat", "Al-Raghie Ma'byatch", "Ussama Al shiten", "Darkanzali Al'boobslim", "Ahmed The Tanzanian", "Mohammed Al-Bom-Ya", "Abdullah B'hati", "Abu Marzook Whafukama-Doin", "Sheikh Yo-ass", "Mustafa Jihad", "Mustafa Kalashnikov", "Al-Yazir Ima Fhatti", "Mustafa Turban", "Misukin Osama Offen", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Usama Bin Shafting", "Faghil Al-Gaylord", "Abu Yassir Fatti Fukki", "Misukin Alah Offen", "Huymada Farti Noys", "Mistafa Dafagbhut", "Muhammed bin Shagfest", "Abdalla The Kenyan", "Abdullah Honeylocks", "Fatin'ma Bhutti", "Mohammed Al Wank'han", "Bhati Al-Boya", "Ghai Fagbhut", "Usama Su'kocken", "Al-Muhajir Fukpuss", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Sheikh Rattle-al-Roll", "Ismail Delivered", "Yasser Marrowfat", "Al-Raghie Ma'byatch", "Ussama Al shiten", "Darkanzali Al'boobslim", "Ahmed The Tanzanian", "Mohammed Al-Bom-Ya", "Abdullah B'hati", "Abu Marzook Whafukama-Doin", "Sheikh Yo-ass", "Sorry you sound too nice to be a terrorist!", "Mustafa Jihad", "Mustafa Kalashnikov")

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
var ozName = new Array("Abdulaziz Ichi Ghonads", "Al-Yazir Ima Fhatti", "Mustafa Turban", "Misukin Osama Offen", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Usama Bin Shafting", "Faghil Al-Gaylord", "Abu Yassir Fatti Fukki", "Misukin Alah Offen", "Huymada Farti Noys", "Mistafa Dafagbhut", "Muhammed bin Shagfest", "Abdalla The Kenyan", "Abdullah Honeylocks", "Fatin'ma Bhutti", "Mohammed Al Wank'han", "Bhati Al-Boya", "Ghai Fagbhut", "Usama Su'kocken", "Al-Muhajir Fukpuss", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Sheikh Rattle-al-Roll", "Ismail Delivered", "Yasser Marrowfat", "Al-Raghie Ma'byatch", "Ussama Al shiten", "Darkanzali Al'boobslim", "Ahmed The Tanzanian", "Mohammed Al-Bom-Ya", "Abdullah B'hati", "Abu Marzook Whafukama-Doin", "Sheikh Yo-ass", "Sorry you sound too nice to be a terrorist!", "Mustafa Jihad", "Mustafa Kalashnikov", "Al-Yazir Ima Fhatti", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Usama Bin Shafting", "Faghil Al-Gaylord", "Abu Yassir Fatti Fukki", "Misukin Alah Offen", "Huymada Farti Noys", "Mistafa Dafagbhut", "Muhammed bin Shagfest", "Ahmed The Tanzanian", "Abdalla The Kenyan", "Abdullah Honeylocks", "Fatin'ma Bhutti", "Mohammed Al Wank'han", "Bhati Al-Boya", "Ghai Fagbhut", "Usama Su'kocken", "Al-Muhajir Fukpuss", "Sheikh Rattle-al-Roll", "Ismail Delivered", "Yasser Marrowfat", "Al-Raghie Ma'byatch", "Ussama Al shiten", "Darkanzali Al'boobslim", "Ahmed The Tanzanian", "Mohammed Al-Bom-Ya", "Abdullah B'hati", "Abu Marzook Whafukama-Doin", "Sheikh Yo-ass", "Mustafa Jihad", "Mustafa Kalashnikov", "Al-Yazir Ima Fhatti", "Mustafa Turban", "Misukin Osama Offen", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Usama Bin Shafting", "Faghil Al-Gaylord", "Abu Yassir Fatti Fukki", "Misukin Alah Offen", "Huymada Farti Noys", "Mistafa Dafagbhut", "Muhammed bin Shagfest", "Abdalla The Kenyan", "Abdullah Honeylocks", "Fatin'ma Bhutti", "Mohammed Al Wank'han", "Bhati Al-Boya", "Ghai Fagbhut", "Usama Su'kocken", "Al-Muhajir Fukpuss", "Issamaysin Alah Dabommsinit", "Sheikh Rattle-al-Roll", "Ismail Delivered", "Yasser Marrowfat", "Al-Raghie Ma'byatch", "Ussama Al shiten", "Darkanzali Al'boobslim", "Ahmed The Tanzanian", "Mohammed Al-Bom-Ya", "Abdullah B'hati", "Abu Marzook Whafukama-Doin", "Sheikh Yo-ass", "Sorry you sound too nice to be a terrorist!", "Mustafa Jihad", "Mustafa Kalashnikov")

Wiocha :D

Opublikowano

Wystarczy zobaczyć źródło strony. Imiona są niestety wybierane z listy, a nie tworzone.

Faghil Al-Gaylord

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mustafa Turban wtf?

Ja nie nosze Turbanów.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Mojego nikt nie przebije xD

Ussama Al shiten

PS: podalem real name ^^ chyba je zmienie xDDD

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

bleach - Sheikh Yo-ass

dziwna koncowka ass :D

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

to jest fake ;]

wpisalem Osama Binladen i wyszlo: Abu Marzook Whafukama-Doin

a uciolem literke 'n' , Osama Binlade i wyszlo: Bhati Al-Boya

2006-2010

Opublikowano

Up

cicho ! nikt mnie nie przebije xD

nie wazne czy fake czy nie fake xD

Opublikowano

Moje jest głupie :unsure: Abdalla The Kenyan :unsure: Ale za to z generatora kokosza mam fajne imię :P Kanti B)

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...