Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zmienić Muzyke W Combacie.

Gość KrZySiEqq xDD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Poradnik Jest Jak Zmienić Muzykę W Combat Arms. Zaczynamy:

1. Wchodzimy do folderu w którym znajduje się Combat, potem do folderu Game i folderu BGM.

2. Przenosimy z tamtąt dwa pliki z muzyką jaka tam jest(np. do głównego folderu albo usuwamy).

3. Następnie kopiujemy do tego folderu 2 pliki z muzyką jaką chcemy mieć i lubimy.

4. Po przeniesieniu Muzyki zmieniamy ich nazywy(klikamy na plik prawym PPM [Prawym Przyciskiem Myszy] i wybieramy zmień nazwę lub zaznaczamy i klikamy F2) na WAITINGROOM_LOOP i drugi plik na UIBGM_LOOP

5. Cieszymy się nową muzyką w Combacie

Opublikowano

uwazam ze podstawowa muzyka jest najlepsza...

jezeli wrzucisz swoja to po pewnym czasie(bardzo krotkim) Ci sie ona znudzi.Ale za tuta dam 10/10 i za checi 6/5 bo bardzo sie starasz jako moderator xD iksde

@edit: ,,Skąd: z zagróbu i zaświatów" jezeli mnie pamiec nie myli to powinno byc: ,,zza grobu i zaświatów"

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano
uwazam ze podstawowa muzyka jest najlepsza...

jezeli wrzucisz swoja to po pewnym czasie(bardzo krotkim) Ci sie ona znudzi.Ale za tuta dam 10/10 i za checi 6/5 bo bardzo sie starasz jako moderator xD iksde

/\

Dzięki xDD:D niedługo dodam nowe poradniki a co do muzyki możesz ją nawet codziennie zmieniać jak ci się znudzi tylko trzeba wpisać dobre nazwy.

@edit: ,,Skąd: z zagróbu i zaświatów" jezeli mnie pamiec nie myli to powinno byc: ,,zza grobu i zaświatów"

/\

a co do tego to ja mam czasami inna ortografie ale jak się niepodoba to zmienie

@Edit\/

Ok i następnym razem Edytuj posta jeżeli niejest to takie ważne

Opublikowano
a co do tego to ja mam czasami inna ortografie ale jak się niepodoba to zmienie

ja nie powiedzialem ze mi sie cos nie podoba, ale zalozylem ze sie poprostu pomyliles...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętajcie że te 2 pliki dźwiękowe są odpowiedzialne za 2 rzeczy : 1 muzyka logowanie i 2 lobby.Autorzy gry zrezygnowali z muzyki podczas rozgrywki.

d2862b0f269ea21b.jpg
23797.png
  • 4 miesiące temu...
Gość black_shadow
Opublikowano

@up. Archeolog czy jak ?

Skoro już ktoś odświeżył to też powiem że przydatne.

Można się pobawić w pliku Player.txt i też pozmieniać opcje.

(Brak celownika , Arms on Air ( Często zauważam to na Spy Huncie))

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

afsgdgds dostaje Bana za Spam.

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

brawo, no jesteś genialny osoba która ma bana, która ostatnio była na forum 1 kwietnia 2009 roku na 100% Ci wyjaśni...

po prostu te piosenki które chcesz mieć w grze, zmieniasz im nazwę na WAITINGROOM_LOOP oraz UIBGM_LOOP

i wklejasz je do folderu Combat arms\Game\BGM

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...