Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Holandia - Brazyla ( 2010-07-02 )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niesamowite Holandia wygrywa 2-1

Bramki:

Brazylia : Robinho , Felipe Melo ( Samobój )

Holandia : Wesley Snajder

Brazylia w 1 połowie górowała nad holandią a tu !?

Wyrażajcie swoje opinie...

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Te mistrzostwa dla mnie są bardzo zaskakujące, nawet drużyny które powinny mieć 100% wygrane przegrywają, szczęście? pech?tego nie wiem , może druzyny dobre zignorowali swoich przeciwników i przegrali

Finał też na pewno będzie zaskakujący

fs.png

Opublikowano

Od początku mistrzostw bylem za Holandią. Dzięki Robbenowi i Snajderowi ta drużyna owni. 3mam kciuki za nich. Finał Argentyna - Holandia, i pomarańczowi wygrają. 3 miejsce będzie miał Urugwaj.

Opublikowano

Ja myślałem że brazylia wygra, jakby wygrała to później w półfinale by miało do pokonania urugwaj albo ghane. Z moich faworytów zostali jeszcze argentyna i hiszpania.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano
Te mistrzostwa dla mnie są bardzo zaskakujące, nawet drużyny które powinny mieć 100% wygrane przegrywają, szczęście? pech?

Może dlatego że ci piłkarze mieli bardzo ciężkie sezony w ligach oO

Do połowy myślałem, że Brazylia wygra, a co najwyżej będzie dogrywka. Al dobrze że Holendrzy wygrali, należało im się.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja pier... paranoja -.-'

Teraz tylko Argentyna została z moich faworytów (po odpadnięciu Brazylii i Portugalii).

U mnie jest identycznie.

Nadzieja w Argentynie...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ja pierdole, co się dzieje że najlepsze składy wszech czasów przegrywają z takimi jak by to powiedzieć pizdami...

"Nie pierdol bo rodzine powiększysz" Kultury chłopie troche i nie rozpoczynaj zdania od "ja pierdole"

@topic

Zaskoczeniem może być Ghana, Urugwaj. Te obie drużyny są zaskoczeniem mistrzostw świata. Po brazyli spodziewałem się, że przgrają, nie mieli kluczowych zawodników: Pato, Ronaldinho aka Zębacz.

Opublikowano

Holandia Wygrala na to liczylem jutro argentyna przegra z niemcami a hiszpania wygra z paragwajem polfinaly beda ciekawe holandia vs narazie nie wiadomo kto no i niemcy vs hiszpanie hiszpanie wygraja czyli final Holandia Hiszpania Masakra Bedzie laugh.gif

Opublikowano

"Nie pierdol bo rodzine powiększysz" Kultury chłopie troche i nie rozpoczynaj zdania od "ja pierdole"

@topic

Zaskoczeniem może być Ghana, Urugwaj. Te obie drużyny są zaskoczeniem mistrzostw świata. Po brazyli spodziewałem się, że przgrają, nie mieli kluczowych zawodników: Pato, Ronaldinho aka Zębacz.

Trener Brazylii postawił bardziej na obronę i zrobił dobrze, brazylia miała najlepszą obronę.

A przegrali dlatego że FELIPE MELO dostał czerwoną kartkę i strzelił do swojej bramki, strzelili w 10 minucie i myśleli że już wygrają.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Bez zaskoczenia ;) To nie jest prawdziwa Brazylia ;]

Jakby ktoś nie widział to podaję stronkę gdzie można skróty spotkań zobaczyć, to strona FIFA także chyba nie podchodzi pod reklamę, jeśli podchodzi, to proszę usunąć link, tylko bez warnów ;>

http://www.fifa.com/worldcup/highlights/video/video=1265909/index.html

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Szok i tyle...

Byłem w 100 % pewny że Brazylia wygra a tu ZONK

Teraz to zostali tylko Hiszpania z Niemcami jako moi faworyci :)

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...