Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Navicat'Em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie dawno (wczoraj wieczorem ;P) zrobiłem własnego priv serwa metin 2 oczywiście jest po chińsku ale to potem. Chciałem dodać GM'a lecz do tego potrzebuję Navicata ściągnąłem MSQL 8,2, 9 nawet 5,0 ale za każdym razem przy instalacji w tym samym miejscu wyskakuję mi error, mogę ponowić próbę (nic to nie daje), wyłączyć instalacje (i tak muszę to mieć ^^) oraz zignorować. Error to odmowa dostępu (wszystkie antywirki powyłączane i programy pozamykane....) jeżeli zignoruje to wchodzę w Navicata (niby pomyślnie zainstalowany) i wyskakuje ten sam error z jakimś plikiem ''dll'' i nie mogę otworzyć Navicata , więc proszę o Pomoc... Możecie dać link do innego programu który działa tak samo.... Lub powiedzieć co mam zrobić z tym Navicatem... Bardzo proszę i z góry dziękuję, ale naprawdę pomóżcie.... bo może kiedyś dam GM'a temu co mi pomógł ;] Postaram się z Góry Dziękuję i czekam na odpowiedzi :mellow:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobrałem i zainstalowałem DirectX'a niestety to nie pomogło więc opisze error szczegółowo:

C:/Windows/system32/libmysql_d.dll

Wystąpił błąd podczas próby kopiowania pliku:

Odmowa dostępu

Możesz ponowić nieudaną czynność, zignorować ją aby ominąć ten plik (nie zalecane), lub przerwać instalacje.

Na wszystkie się zgadzam Viste mam wszędzie zezwól daje i tak komputer robi swoje... Nadal potrzebuję pomocy, ale dzięki za zaintersowanie się tym tematem ;)

O i jak wchodzę to w ''nie do końca zainstalowanego'' navicata piszę:

Missing required libary files.

Application Terminate.

A to jest navicat 8.2 MySQL i wchodzę ''uruchom jako administrator'' bo inaczej nie mogę kliknąć na Trial, ale i tak mi się wyłącza.... Proszę pomocy!

Ah przepraszam... napisałem ''dzięki za zainteresowanie'' jednakże nie ma zbyt dużego zainteresowania w pomocy innym...

PS. Jak mniemam nikt z użytkowników, moderatorów,administratorów tego forum nie zna odpowiedzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...