Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem zacząć robić cheaty np. multihack. Lecz nie wiem jaki program jest najłatwiejszy w użyciu i nie wiem jak to robić. Chciałbym aby mi ktoś napisał linka do jakieś programu i wytłumaczył jak zrobić cheata ale dał jakiegoś tutka, szukałem w google więc nie chcę odpowiedzi typu:"Google nie boli". Chciałem robić takie multihacki czy boty. Proszę o pomoc i z góry thx.

33tgl5w.png

Daj +

Opublikowano

Nie ma klasycznego sposobu robienia jakiegokolwiek multihacku czy podobnych rzeczy. Musisz obowiązkowo znać podstawy budowy programów i sposoby odczytu danych przez grę ( to praktycznie obowiązkowe, odczyt i zapis pamięci ) częćć danych musisz sam sobie pozyskać ( obliczyć, wyciągnąc z gry )

jak widze nie liczysz na pomoc w robieniu tylko na gotowe już zrobione , lepiej ściągaj to co zrobione niż bierz się za robienie, bo nikt nie udostępnia tak prosto kodów źródłowych

tutoriale nawet jesli sa , stają się szybko nieaktualne dzięki wprowadzanym zmianą i uaktualnieniom gry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat engine by był niezły raz udało mi sie zrobić trainer do GTA sa xD

• Dodaj nową pozycję...