Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Pytanko W Sprawie 8Th Slotu

:D:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze pytanie jest dla was glupie. ale gram w wr 2 lata i stwierdzilem ze moze wydam troche kasy na te gre. interesuja mnie bronie na 8th slot. i tu jest pytanie:

czy zeby zalozyc kupiona bron na 8yh slot potrzebny jest kupiony 8 th slot? czy poprostu jak kupie to odrazu ten slot dostaje dopoki bron sie nie skonczy. z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

a mam jeszcze jedno pytanie. o co chodzi z gift code? patrzylem na bronze prem i gift bronze. tyle samo kosztuje a gift sie bardziej opyla

Opublikowano

@up Jeśli pierwszy to tym bardziej powinineś go przemyśleć i napisać coś sensownego.

Hakowanie jest zupełnie niepotrzebne, nie sugerujcie się tym przypadkiem. Tak jak wyżej 8 slot jest zawsze dodawany do broni automatycznie, tak jak w przypadku itemów na 6 slot.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@up Jeśli pierwszy to tym bardziej powinineś go przemyśleć i napisać coś sensownego.

Hakowanie jest zupełnie niepotrzebne, nie sugerujcie się tym przypadkiem. Tak jak wyżej 8 slot jest zawsze dodawany do broni automatycznie, tak jak w przypadku itemów na 6 slot.

A no to Sorka nie wiedziałem że zawsze dodają sloty bo nigdy żadnej broni nie kupowałem która wymaga 8 Slot :)

Opublikowano

ten temat juz tu byl tak ciezko poszukac?

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Jeśli kupisz gift code będzie ona w formie promocodu... i będzie w zakładce promocode...

A teraz wytłumaczę Ci ocb z tym giftem...

A więc tak gift code jest to premka którą najczęściej kupuje się komuś np mała forma prezentu... I teraz jeśli kupiłeś tego gifta Ty i dałeś koledze on ją aktywował to Ty dostaniesz losowego promocoda za to ze on ja aktywował

Jeśli zaś sam ją aktywujesz to nie dostaniesz promocoda odrazu tylko będizesz musiał pisać ticketa do k2 aby Ci wysłali jakieś propozycję...

Na tym polega cała róźnica pomiędzy normalną a giftem...

Tu masz wyjaśnienie pomiędzy zwykłą premką a giftem

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

e to fajny ten gift nawet :) np mam 2 konta AAAA1 i BBBB2 z AAAA1 kupilem gifta dla BBBB2 i BBBB2 dostaje promo a AAAAA1 dostaje cos innego xD

@Edit:

dopiero w pon se cos kupie.. oby byl ten mp7 nadal :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...