Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Być Pro W Pvp Ninją?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo chciałbym się dowiedzieć jak być pro ninja daggerem . Mam DMG hacka i tak nie pomoga ja juz nie wiem co mam zrobić probowałem roznych sposobów i nie pomaga np. ten

Dawmar37

Napisano wczoraj, 08:52

KD 80% na woja + jak najwiecej % na Ludzi + Dużo % Na kryta i Rządzisz o.O O.o o.O O.o o.O O.o o.O Zroiłem tak jak on mowił i gów..

Info Dotyczące serwa ; 20 % na ludzi i kryta kd 80 % ludzie maja wiecej niz 150 k pż :O kd obrony daje 700 Defa ,witala 100k

Pomozcie oczywiście dam +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ;) ;) ;) ;) ;)

3621780428.png

Opublikowano

Dawmar ma racje jak najwiecej na ludzi lub na daną klase postaci i jak najwiecej w kryta.. Bron epicka np. strumyki..

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Jaki to serw?:D

A co do tematu to myślę ,że tak jak napisali HardcoreJP i HarryPotter:*xD będzie najlepiej mógł byś jeszcze spróbować dodać bony w siłę lub zręczność ale nie wiem czy to pomoże ;d

Opublikowano

ehh kurde czlowieku na dmg hacku przegrywac zenada...

a do rzeczy to tak: najlepiej jak najwiencej % na ludzi i kd na poszczwegolne klasy po 80% w zbroi kd defa witala i uchylki/speeda troche absow i duzo hp kilak bonow do zrecznosci i bedzie ok

PS. a Ten serw to neijest czasem HollyMT2?

krzychu.jpg

Opublikowano

Full na ludzi, full bonów na wartość ataku, szybkość zaklęcia no i przede wszytskim abs'ów i hp. ;]

A jak ci to nie pomoże, ani nawet dmg hack to jest jedno logiczne rozwiązanie > zmień klasę.