Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Dyskusja Na Temat Serwerów Antyarcher ?

arko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy sam nie wiem czemu taka sytuacja na chinolach jest, gdy przykładowo stawiając własny serwer i dodając tam strzały do handlarza działania serwera to nie zmienia, tak samo ich drop. Moim zdaniem najprościej im się tego zrobić nie chce, bo jednak trochę roboty przy tym wszystkim jest, a składa się na to dodanie modeli łuków, dodanie modeli strzał, określenie z jakich moobów mają dropić itd. Ale są tzw. gotowce na których jest to wszystko już zrobione. xD

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

chinole lubią grać tylko wojem i sura bo sie najłatwiej gra ale żeby troche sie pomęczyc i dać strzały i łuk to oni to olewaj i maja to w du*ie dla wszystkich klas jest a niema dla archera osobiście na pl nie gram archerem tylko dagerrem ale na privach łatwiej sie wbija levele więc łatwiej by sie grał archerem

do6qfp.jpg

Opublikowano

To tak, powiem tak. Jeżeli chcesz tak bardzo grać archerem, to polecam serwer Metin2United. Serwerek bardzo fajny i dla archera nic nie jest zbugowane. :)

EDIT: Na 110 jest nawet łuk. ;)

100 postów - xx.xx.xx r.

200 postów - xx.xx.xx r.

300 postów - xx.xx.xx r.

400 postów - xx.xx.xx r.

Mało pisze, ale staram się wiecej pomagać.

UserBars

32266.png15669.gif19971.gif17996.png31674.gif24026.png31353.png

Opublikowano

Sry ale sie nie zgadzam z tym ze jest malo strzal itp. Na fyYT2 wbijasz 15-16 lvl idziesz na zaprzysiezonych i tam dropi ich calkiem sporo :) Takze to nie jest serw antyarcher tylko jest utrudnienie dla bardzo silnej klasy postaci jaka jest ogolnie ninja :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na 15-16lvl na privach to ja na dziksuach cisne do 40 ktoregos potem 2xP i v1 ,v2 red las albo atla wiec strzal zwykle nie dropie :D

Ale np sledze czat i widze ze ktos sobie nadropil kilka k strzal i nie moze ich zalozyc albo ze luk na 75lvl okazuje sie lukiem na 90lvl

Niestety takie błędy czasem się pojaiwają :( Licze na + za pomoc :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

mnie też to wkórwia uwielbiam grać archerem a tu dup strzal nie ma nie rozumiem ldaczego ;/;/

Jestem doświadczonym graczem na Privach :P Obecnie FKYT2 86 lvl Dagger.

KeNsChIn 69 lvl Onyks OFF

Opublikowano

no to co z tego ze latwo ubijaja bossy? kazda profa musi miec cos dobrego .Poprostu serwery nie sa dopracowane pod tym wzgledem wiekszosc typa gra woj i sura bo mowi archer to noob , a tak na prawde jak biora z nim pvp i padaja to zawsze slysze tekst loool ale abs albo cos w tym stylu bo nie moga uwierzyc ze archer jest dobry..

Opublikowano

Np na GHwww jest zbugowany kruk, ale da się być tam archerem, bo strzały da się używać i dropić. A chinole po prostu się boją archerów, bo są (według mnie) 3 najlepszą postacią do pvp (dagger.healer.archer) . Zauważyłem także, że po prostu są olewani (ninje i szamani) tylko woje się liczą dla prawie wszystkich graczy na privach bo są najłatwiejszą postacią i nie umieją grać niczym innym . Ja osobiście lubię grać ninją (daggerem) gram nią od początku przygody z tą grą. Wiec tak jak napisałem ninje i szamani są olewani na privach bo są najlepsi :).

d0ab09091e28ce9503eb60bd2cc8aca0.gif
Opublikowano

Chinole zawsze mieli dobre serwery ale nigdy nie interesowałem się strzałami.. jednak jest to widoczne. Archer to mocna postać pod PvP ale zawsze mam specjalne eq na archerow.. np 80% na strzały ( o ile jesat takie dostępne na niktórych serwerach ) Zauważyłem że tylko serwery włoskie, polskie i romańskie mają strzały na serwie.

8307398.jpg

66851.jpg

Opublikowano

po h... wam archer jesli sa pelerynki ?

dobrze sie gra na serwerach archerem bez pelerynek , bo co to za przyjmnosc lurowania komus , jak on ma peleryny?

:)

PFK Kompany

Opublikowano

Podziękuj za to tym którzy na samym początku istnienia serverów caaaały czas nawalali archerem na sh, w tym również chinole (możesz sobie wyobrazić 100 strzał na sekundę? ;D).

Archerem można grac zawsze na niemieckich/polskich i włoskich serverach, w sumię są 100% lepsze niż chińskie. ;]

Opublikowano

Na moje oni tych strzał nie dodawają, albo nawet i je bugują z racji MH. Gdy taki chinol włączy na maxa Sh to ze strzał bije tak jak Minigun :D . Archer jest wtedy nie do pokoania i do tego obciąża serwa taką ilością hitów na sekunde. Mi się wydaje że o to właśnie chodzi. Wiem że MH obciąża serwera bo jak na za dużo ustawisz SH to cię wywali bo serwer nie wytrzymuje.

max 800 x200

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...