Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D3Dx9_42.Dill

zuzun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie dill tylko dll ...

wpisz w google i go pobierz, potem do system32 oraz do folderu z grą go wklej i po problemie.

Opublikowano

No wlasnie wiem ze dll nie dill ale niestety nie moglem zmienic nazwy tematu przepraszam za maly blad :P

Ok dzieki za pomoc wlasnie mialem problem gdzie wkleic teraz to juz bede wiedzial daje +

Mozesz tak przy okazji zamknac temat

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No wlasnie wiem ze dll nie dill ale niestety nie moglem zmienic nazwy tematu przepraszam za maly blad :P

Ok dzieki za pomoc wlasnie mialem problem gdzie wkleic teraz to juz bede wiedzial daje +

Mozesz tak przy okazji zamknac temat

heh spoko, to już wiesz ;)

i nie mogę zamknąc tematu, nie mam tutaj moderatora ani kidmoderatora ;/

@edit

sorry, jak pisałem posta nie było twojego ;D

to zobacz inne hacki, może będą działały

Opublikowano

a masz .net frameworka 4.0 oraz C++ 2008 ?

Opublikowano

nie, to nie jest hack, są to programy na których bazuje większość hacków, pobierz je i zainstaluj, potem sprawdź czy działą. oba programy znajdziesz na stronie Microsoftu

Opublikowano

zobacz tutaj.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en 

albo tutaj

http://www.download.net.pl/18974/Microsoft-Visual-C-Redistributable-Package-32-bit/

Opublikowano

po zainstalowaniu poprostu mam otworzyc ten lub drugi plik i zobaczyc czy dzialaja hacki?

Nawet nie moge folderu wybrac gdzie chce zainstalowac i nie mam pojecia gdzie to siedzi;/ wyszukiwarka nie pomaga

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po zainstalowaniu spróbuj normalnie odpalić hacka. to powinno się zainstalować na dysk systemowy

Opublikowano

hmm... w takim razie nie mam pojęcia w czym tkwi problem ;/ przepraszam

Opublikowano

Lenart

Dzieki za czas , no ale trudno nikt mi do tej pory jeszcze nie pomogl to watpie zeby ktos sie taki znalazl ;) poprostu to zalezy od jakosci hacka tak mysle

mario

Tak wkleilem do folderu z gra i przez perxa otwieram i mi nie dziala

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to sobie znajdz innego hacka

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...