Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne Dzwięki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od roku czasu grania w Combat Arms miałem różne dziwne rzeczy, ale to jest naprawdę Bardzo dziwne. Gdy wczytywala mi się mapa slyszałem jakby wiatr,deszcz,ale po chwili niezmiernie głośny krzyk ( jakby kogoś ze skóry obdzierali )

przypominało to krzyk mutantów z horrorów. Sprawdzałem w plikach Ca nic takiego nie znalazłem. Czy miał ktoś podobne krzyki ? :huh:

Opublikowano

jak mi się ładuje mapa to słyszę strzały karabinów, odgłosy jak ktoś dostaje, oraz komendy typu "go,go,go" ale to chyba dla tego że mam słabego kompa i postac już jest w grze a mi się nie załadowało jeszcze

Opublikowano

wiesz ^^ Może to siła wyższa :D

Pomogłem ^^? Sile wyższej się nie oprzesz ^^ TO DAJ + :D

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

To nie jest tak powiem Ci ze akurat bylo to Rattle Snake. Kompa mam dobrego jak na Ca nigdy nie czekam powyzej 10 sec. Wtedy mapa byla zbugowana i dopiero startowalem 1 na 1. Ale krzyk byl niezmiernie stresujacy ;/ Pytam sie ludzi tylko ja tak mam :(

Opublikowano

W CA są jakieś pliki ukryte z muzyką dzwiękami ? Gdzie nie mamy dostępu ? Dodam jeszcze że mapa wyjatkowo wczytywała się 1:10 min.

Opublikowano

tak w CA są dźwięki ukryte, ale to są dźwięki komend, odliczania, kto wygrał, sapanie itp. nie ma żadnych krzyków o.0 nie wiem co mogło spowodować ten krzyk

Opublikowano

Jest to dziwne... Jakbym potrafil skompresowac dzwiek z telefonu na kompa zeby mniej zajmowal wrzucil bym go ;( Nie strzaly chodzi mi o krzyki ludzi ( chyba )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...