Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

quest hack, god mode

Ziutas47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka jest do ijji gunz hack na questy ze sie potworki nie ruszaja i god mode? jak tak to plx podajcie linki

Opublikowano

OMG. Ludzie. Zrozumcie to , jak będzie ktoś miał tego hacka to udostępni. Ja narazie sam go szukam xD

Kombinuje jak rozszyfrować plik zitem.xml.mef czy jakoś tak. Jak mi się uda dam tutaj hacka. Trzymajcie kciuki xD

Opublikowano

sory ze tu pisze ale wie ktos co sie stalo?

wlaczam gunz ijji tak jak zawsze z heatami najnowszymi wchodze wlaze i jak chce na serwa wejsc pisze cannon acces serwer wiecie moze dlaczego nie moge wejsc???

Opublikowano

hmm odinstaluj gunza i ponownie zainstaluj.. a wy ludzie nbie spamujcie mi w moim temacie bo wychodzi na to ze nabijacie posty.. zal.pl napisalem ze jak moze to zeby ktos dal god mode wiec nie musieliscie pisac..

Opublikowano

wlaczam gunz ijji tak jak zawsze z heatami najnowszymi wchodze wlaze i jak chce na serwa wejsc pisze cannon acces serwer wiecie moze dlaczego nie moge wejsc???

też tak miałem może poprostu długo nie grałes w gunza??? bo ja zrobiłem tak

najpierw miałem cannot acces server z hackami potem skopiowałem normalnego gunza i był update i potem skopiowałem ponownie i działało ale cóż nie polecam hacków bo wywala po paru sekundach z gry

Opublikowano

W piątek 21.00-22.00 był patch, dodali to, że kamerka idzie w góre przy wybieraniu postaci i chyba tyle o.0. Wywal haki i graj bez albo ściągnij nowe.

Opublikowano

ja tez tak mam z tym hackiem niewiem dokladnie co zrobic bo mam je wklejone i niemam tamtych plikow co je zastapilem

Seniuczek5.png

I own all!!

And I am looking for a clan!!

2eeeb36af326b1af.gif

Nie cheatowac na Polskim serwerze!! Ale na germany mozna bo to tylko gebelsi popierdolki jedne!!!

• Dodaj nową pozycję...