Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Request] Help Stmp2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i przepraszam juz na poczatku jesli zlamie jakies zasady tego forum, szukam juz pomocy od 3 dni posiadam server versji 1.02c z www sql 2000 api STMP2 i mam pare problemow jest jedna osoba ktora widocznie niema co robic tylko wlamywac sie do strony usuwac wszystkie konta i wylanczac server, strona dostaje taki blad " Critical Error

MSSQL server is offline OR I can't Access to it ! " ja rozumiem ktos uzywa boty lub jakies inne haki ktore pozwalaja mu byc leprzy od innych graczy, ale jesli ktos poprostu niedosc ze niszczy moja prace to jeszcze 100+ osoba czas ktory ktos poswiecil aby dojsc do czegosc, stworzylem server i staralems sie jak najbardziej aby dac komus long term server .

bardzo prosz aby ktos mi pomugl zabezpieczyc sql przed tego typu atakami i sytuacjami mam nadzieje ze nie zlamalem regulaminu i ze znajde tu ludzi ktorzy przyznaja mi racje co do mojej wypowiedzi i beda w stanie mi pomudz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png