Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, prędkość neta patrzyłem wynosi 1,33mb/s . Gdy wchodzę na WR mam takie lagi, że jezus !

Co mam z tym zrobić nie wiem fragmentację kompa zrobić czy co ?! Reinstalowałem WarRock'a, kompa i nie wiem ;/ od czego to może zależyć !

P-O-M-O-C-Y !

1313652013-U173186.png

Opublikowano

to nie twoja wina ani neta ani kąpa to jest z warrocka jak będzie następny upadet mają to naprawić bo dużo osób ma podobnie jak ty więc musisz poczekać najprawdopodobniej do 11 bo wtedy się kończy event piłkarski

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

to nie twoja wina ani neta ani kąpa to jest z warrocka jak będzie następny upadet mają to naprawić bo dużo osób ma podobnie jak ty więc musisz poczekać najprawdopodobniej do 11 bo wtedy się kończy event piłkarski

Ehh może i tak ;/ . Ale jak gram w inne gry np. metin, crossfire też mam tam lagi to o co kaman ? Nigdy tak nie miałem.

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Może któryś z cheatow z wr lub innej gry zmulił Ci kompa (lub wszedł w procesy na stałe (nie wiem czy to mozliwe :P ) może sprobuj usunać haki, ja tez ostatnio jak wlacze warrocka na chaksach to po wylaczeniu gry obicazenie procka mam 100%, pomaga mi wtedy reset. Jezeli pierdole glupoty prosze o sprostowanie :P . Ja sie tylko staram pomoc .

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Wyłącz mozille, gg, skype, iple, aqq i wszystko tego typu do to w uja muli.

Możesz też wr ustawić priorytet na najwyższy :P

rydah for life

Opublikowano

tak sie robi po czasie przechodzi ale zobacz moze masz jakies zbende programy wlonczone

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !