Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następny Upadet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!

Oriętuje się ktoś kiedy będzie następny upadet? i czy naprawią ten problem z fałszywym wirem bo muszę mątać z pół godziny zanim włącze wr :/

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

moze bendzie w sobote

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Następny patch będzie 10/11 lipca. Wtedy kończą się mistrzostwa świata i automatycznie "Soccer Event" w WR.

To termin zapowiedziany przez K2 i jest on raczej pewny bo tekstury piłkarskie muszą usunąć.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja jestem pewien, że update, przynajmniej hack shielda będzie przed końcem przyszłego tygodnia. Inaczej warrock zarósłby w hackach... Mam nadzieję, że kiedyś wreszcie pozbęda się hacków raz na zawsze.

Opublikowano

Ja jestem pewien, że update, przynajmniej hack shielda będzie przed końcem przyszłego tygodnia. Inaczej warrock zarósłby w hackach... Mam nadzieję, że kiedyś wreszcie pozbęda się hacków raz na zawsze.

heh niezbyt mądra wypowiedź an forum z hakami :P

I casst to właśnie ten błąd :/

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

w tym nastepnym update maja dodac stroje co beda cos dawac i bedzie mozna je kupic nowe bronie beda itp

pr0lowek88.png
Opublikowano

w tym nastepnym update maja dodac stroje co beda cos dawac i bedzie mozna je kupic nowe bronie beda itp

Ale co z tego jak taki szarak jak ty albo ja nie kupimy bo jak kupimy premke to już ban i tak pewnie wszystko będzie tylko dla tych co mają te cholerne premium.jpg

Opublikowano

Hah teraz się skapnąłem że to pewnie przez ten W_Marien są takie lagi na całym wr.

bbc2hero.png

Opublikowano

Hah teraz się skapnąłem że to pewnie przez ten W_Marien są takie lagi na całym wr.

No to nie tylko ja to mam wreszcie się domyśliłem. Mi TYLKO gierka ścina cholera kopne K2 w dupsko to zaraz będzie update :D