Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy pod projekt prywatnego serwera Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuje zgranej (najlepiej już istniejącej) ekipy do stworzenia nowego serwisu Metin2 w klimacie anime Naruto.

Dość długo grałem na różnego rodzaju privach więc mam fajne innowacyjne pomysły, jednakże potrzebny mi jest zgrany zespół który te pomysły przeniesie do gry.

Posiadam zaplecze finansowe, ale nie chce być jedynym inwestorem, dlatego zależy mi na poważnym podejściu do projektu.

Co do reklamy to tutaj również nie ma żadnego problemu, mam wiele kontaktów z różnymi twórcami + sam jestem twórcą z blisko 80 tysiącami subskrypcji. 

Chciałbym zrobić coś na lata a nie na 2/3 miesiące, dlatego zależy mi na profesjonalnym podejściu. 

Zainteresowanych proszę o zostawienie komentarzu pod tym postem.

Opublikowano (edytowane)

Zapodaj Linka do kanału 

8 godzin temu, Rippez napisał:

Chciałbym zrobić coś na lata a nie na 2/3 miesiące, dlatego zależy mi na profesjonalnym podejściu. 

Profesjonalne podejście nie oznacza automatycznie że serwer będzie działał przez lata. Jego  żywotność w głównej mierze zależy od graczy,  jeśli społeczność jest aktywna, serwer ma jest m, a jeśli graczy nie będzie to samo utrzymywanie go online niewiele zmienia.

Dlatego imo lepiej postawić na stabilny, dobrze zrobiony serwer, który przez kilka miesięcy będzie działał bez większych problemów bo go gracze zapamiętają i nawet jak wrócisz za jakiś czas z kolejną odsłoną albo duża aktualizacja i reklama żeby gracze wrócili na ten serwer to, to duża część pomyśli „hmmm, fajnie się grało tam i nie było krytycznych bugów, wtedy masz duży punkt zaczepny do powrotu graczy, niż za utrzymywać przez lata projekt, na którym praktycznie nikt już nie gra bo się sam naturalnie wyludnił po czasie(koszta i sens).

Ofc warto planować długoterminowo, ale tego, czy serwer rzeczywiście utrzyma się przez kilka lat to tego nikt ci nie zagwarantuje

Edytowane przez Insigin