-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Skyr
Skyr
Cześć,
Mam dość nietypowy problem, chciałem zainstalować Cod'a 2 oryginalnego z płyty na moim komputerze lecz system albo jakieś inne pliki robią mi problemy podczas instalacji.
Zacznę krok po kroku.
Płyta jest oryginalna, system również. Starsze odsłony tej wspaniałej gry udało się zainstalować i działają, choć musiałem do Cod'a 1 i dodatku Cod United Offensive dodać patcha/łatki, bo wyskakiwał błąd w okienku podczas uruchamiania ale finalnie działa. Rok temu tak samo wszystko instalowałem, były te same błędy i tamte odsłony nadal działają, a tutaj już jest problem, wydaje mi się, że coś po prostu mogę źle robić bo z tego co pamiętam też musiałem dodać łatkę ale zadziałało, a teraz są problemy..
Instalując od razu po podpięciu i kliknięciu bezprośrednio w ikonkę wyskakuje mi od razu błąd załączony jako pierwsze zdjęcie. Obeszłem to wchodząc w zawartość płyty, po czym uruchomiłem ,,setup,exe" niby gra się instaluje, lecz podczas instalacji na samym starcie wyskakuje ,,usuwanie aplikacji" czarny ekran poza tym dochodzi do 3/4 instalacji i stoi w miejscu, nic się nie dzieje.
Czat w Google mi pokazał, że musze mieć stare pliki, lecz takich nie mam, wczesniej tez mi sie to działo ale jakoś to poszło. Dla mnie to jest czarna magia, nie wiem może coś źle robię ale zależy mi na tej grze bardzo, bardzo bym prosił o pomoc!
Dodam, że mam dwie łatki jakieś i wydaje mi się, że te same wcześniej wklejalem do folderu z grą ale tutaj nie pomaga, wyskakują jakieś inne błędy w małych okienkach..
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi