Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BETA] ArezzoMT2.pl – [medium/easy], max 200, otwarta beta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć.

Chciałbym zaprosić Was na otwartą betę serwera ArezzoMT2.pl

ArezzoMT2 to projekt edukacyjno-hobbystyczny, który powstał na bazie plików Arezzo. Nie jest to serwer robiony od zera każdy zna te pliki i wie co tam siedzi — projekt został przeze mnie delikatnie poprawiony, skonfigurowany i przygotowany pod testy. Nie jest to projekt na 1000,800 czy 500 graczy. Raczej mały serwer na którym można sobie pyknąć ze znajomymi. Serwer będzie opłacany do OSTATNIEGO GRACZA 

Serwer jest w stylu medium/easy, z maksymalnym poziomem 200. Projekt kieruję głównie do osób, które lubią klasyczny klimat Metina, ale chcą trochę wygodniejszej rozgrywki i poprawionych systemów.

Na serwerze znajdziecie między innymi:

• max poziom 200,
• własną stronę internetową,
• prezentację serwera,
• patcher,
• Battle Pass,
• ItemShop,
• ranking graczy,
• kalendarz wydarzeń,
• TeamSpeak 3,
• poprawiony drop,
• poprawki biologa,

Oraz dodane względem oryginalnego Arezzo, drop sztab z mobów, eq exp dodane do handlarzy, poprawiony battle pass, misje bilologa można robić na każdym lvl tz. drop z bosów metinów leci nie zależnie od lvl wcześniej był zablokowany gdy się wbiło większy lvl. Zmieniony patcher i inne zmienione mniejsze rzeczy które mają wpływ na rozgrywkę, czekam na propozycje co do zmian i poprawy.

Beta ma jeden główny cel — sprawdzić serwer w praktyce czy jest grywalny, sam starałem się go przejść od zera.

Zależy mi głównie na przetestowaniu balansu, dropu, biologa, expa, bossów, sklepów, Battle Passa, patchera oraz strony. I wyłapaniu krytycznych błędów i bugów

Beta jest otwarta dla wszystkich. Każdy może wejść, pograć, sprawdzić serwer i zgłosić błędy albo propozycje zmian.

Każdy chętny może przetestować ItemShop i pomóc ocenić balans.

Poprawki/błedy można zgłaszać na ts gdy jestem ONLINE lub na stronie w zakładce SUPPORT

Nie obiecuję cudów ani wielkiego rewolucyjnego projektu. Chcę po prostu zrobić fajny, grywalny serwer medium/easy, który przed startem zostanie dobrze przetestowany.

Strona: ArezzoMT2.pl
Prezentacja: https://arezzomt2.pl/prezentacja/

Zapraszam każdego, do wylania swojej krytyki (liczę na to)

Edytowane przez etn69
  • etn69 zmienił(a) tytuł na [BETA] ArezzoMT2.pl – [medium/easy], max 200, otwarta beta