Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajmuję się tworzeniem serwerów Discord od podstaw oraz ich pełną konfiguracją. Nie jest to dla mnie tylko dorywcze zajęcie – od dawna siedzę w temacie i wiem, jak budować społeczności. Sam prowadziłem serwery, z których największy zgromadził ponad 8000 aktywnych użytkowników, więc wiem z praktyki, co się sprawdza, a co tylko zaśmieca kanały.

Przygotuję dla Ciebie profesjonalny serwer pod dowolną tematykę. Niezależnie czy potrzebujesz miejsca dla gildii w grze, luźnego community do rozmów, serwera o tematyce informatycznej/programistycznej, czy wsparcia dla projektu krypto lub e-commerce – ogarnę to tak, żeby działało sprawnie.

Co konkretnie zrobię w ramach tej usługi:

Przejrzysty układ kategorii i kanałów (żeby użytkownicy się nie gubili).

Pełna konfiguracja uprawnień (kto co widzi i gdzie może pisać).

System ról, w tym auto-role i role wybierane poprzez reakcje.

Wgranie i ustawienie potrzebnych botów (moderacja, muzyka, statystyki, tickety do pomocy, powitania).

Zabezpieczenie serwera przed spamem i rajdami (automod).

Estetyka wizualna dopasowana do tematyki.

Nie robię "kopiuj-wklej". Każdy serwer ustawiam pod to, czego konkretnie wymagasz. Jeśli masz jakiś nietypowy pomysł albo potrzebujesz specyficznej funkcjonalności, daj znać na Discordzie – na pewno się dogadamy. Dostajesz gotowy, w pełni funkcjonalny produkt.