Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

🎉MU LUMEN - INTERNATIONAL SERVER- SEASON 1 - EXP 1 - START 01.05.2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Welcome to LUMEN Server

Welcome to LUMEN Server – a long-term hardcore project focused on true gameplay, balanced progression, and a strong community. Built by experienced administrators from both low-rate and high-rate environments, this server delivers a classic and challenging MU Online experience.

📅 OPEN DATE: 01.05.2026

⚔️ MOST IMPORTANT:
DONATE = ONLY VIP
NO X-SHOP – 100% FAIR PLAY FOR EVERYONE

There are no pay-to-win features. VIP status does not provide gameplay advantages. All events, drops, and progression are equal for every player.

🔷 SERVER FEATURES:

Season 1 | x1 Rates (Hardcore)
Max Level: 600
Drop Rate: 25% | Zen: 30%
Classes: DW / DK / ELF / MG / DL
Mu Helper available from Level 1
Offline leveling available
No SD / No NPC Buffer
Guild creation from Level 150

🔷 UNIQUE SYSTEMS:

Exclusive Quest & Weekly Quest System
Web Item Market & Character Market
Castle Siege with Points System

🎯 WHO IS THIS SERVER FOR?
Players looking for a real challenge, long-term gameplay, and a non-pay-to-win environment.

🌐👉 Website

💬👉 Join our Discord

🚀 JOIN US ON 01.01.2026 AND EXPERIENCE MU ONLINE THE WAY IT WAS MEANT TO BE!

Edytowane przez MU-LUMEN
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Good day, dear players,

The last days have remained to try out the PvP balance and to get familiar with our server. Don’t miss the chance!

Opublikowano

Również czekam na start - mam nadzieję że admin wdroży kilka mini korekt na serwerze. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, MatiMat napisał:

Dziala tutaj OFF HELPER ? czy niepotrafie go uruchomic ktos wie ?. Administracja wogule tu zaglada ?

Wchodzisz helper -> klikasz save settings -> klikasz offattack.
Off działa na 12 godzin.  // edit - admin raczej siedzi na discordzie niż tutaj. 

Serwer na razie jest przyjemny, admin wprowadza zmiany na bieżąco. 

Edytowane przez Blader
Opublikowano

Jest problemz helperem gdy po ofie odpalasz klijenta nagle znajdujesz sie w miescie i bez pt >>>>>>mozecie to naprawic ?

Nastepna sprawa dotyczy nagrod za qesty pokazuje ze mam dostac serduszko a nie dostaje nic  .....Administracja wyjasni to ?

Opublikowano

Grałem ale przestałem bo nie spodobało mi się to, że postać Elfa od samego początku jest rywalizowania. AE daje bardzo duże obrażenia w porównaniu do innych postaci - widać to na rankingu gdzie TOP 10 są tylko elfy.

Więc jeżeli ktoś lubi grać elfem to polecam jeżeli innymi postaciami to trochę słabo.

Opublikowano
21 godzin temu, MatiMat napisał:

Jest problemz helperem gdy po ofie odpalasz klijenta nagle znajdujesz sie w miescie i bez pt >>>>>>mozecie to naprawic ?

Nastepna sprawa dotyczy nagrod za qesty pokazuje ze mam dostac serduszko a nie dostaje nic  .....Administracja wyjasni to ?

Pod przyciskiem "K" jest inventory od questów i nagrody do odebrania. 

3 godziny temu, Cyborg2024 napisał:

Grałem ale przestałem bo nie spodobało mi się to, że postać Elfa od samego początku jest rywalizowania. AE daje bardzo duże obrażenia w porównaniu do innych postaci - widać to na rankingu gdzie TOP 10 są tylko elfy.

Więc jeżeli ktoś lubi grać elfem to polecam jeżeli innymi postaciami to trochę słabo.

Tak niestety jest i to na większości serwerów, tutaj ze względu na podbite potworki czuć to bardziej.
AE jednym skillem bije od razu 3 hity, natomiast każda inna klasa nie dość, że bije mniej to tylko wchodzi 1 hit ;). 

Różnica robi się minimalnie mniejsza od 100+, a znikoma pewnie bliżej 200/300. 

Opublikowano

Wedlug "M" Icarus od 200 lvl a ludziska od 150 tam bija ? Niechce sie domyslac dlaczego dlatego moze administracja sie wypowie na ten temat !

Opublikowano

By mu standards, characters like Dark Lord and Magic Gladiator have access to maps earlier than the rest of the players.

Regarding damage, you are right, the elf is the top dealer at the beginning, but now at 200+ it doesn't make that much of a difference, all classes have good dps in both pvp and pve.

Opublikowano

Polacy graja ale sie ukrywaja , nie tworza pl guild.  Serwer typowo pwp zabij a nie daj sie wyprzedzic podobna zasada przy inwazjach. ^^^^^^.

Opublikowano

Za mało nas jest, żeby G zrobić 😛
Kilka osób jest w blakfyre.