Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gra tam ktos jeszcze lub grał ? pytam bo cos malo osob od kilku dni a bylo sporo kurde, co to sie dzieje ?

Opublikowano
46 minut temu, Exon3 napisał:

gra tam ktos jeszcze lub grał ? pytam bo cos malo osob od kilku dni a bylo sporo kurde, co to sie dzieje ?

Cześć! Serwer działa nieprzerwanie od 2024 roku, więc naturalne jest, że aktywność graczy bywa różna raz jest ich więcej, raz mniej. Z czasem początkowy hype opadł, kiedyś frekwencja była zdecydowanie większa.

Ostatnio zauważyliśmy też napływ nowych graczy głównie dlatego, że przez pewien czas na rynku brakowało alternatywnych serwerów. Obecnie pojawia się ich bardzo dużo od różnych twórców, więc część graczy najpewniej testuje teraz inne projekty. Jak inne projekty upadną to pewnie znów wrócą na csyt.

Mimo to społeczność nadal żyje są stali gracze, którzy regularnie wracają, grają w różne dni (szczególnie w weekendy bądź święta iż jest to ciekawy projekt na rynku względem chociażby rozgrywki), rozwijają swoje postacie od nowa i po prostu lubią spędzać czas na serwerze.

Z tego co wiem jest w planie akademia, jednak na ten moment nie ma jeszcze ustalonego terminu.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano (edytowane)

nie słuchaj tego wyżej bo to jeden z właścicieli pod nickiem PanMiodek xd 

ten serwer już zaczął wąchać kwiatki od spodu dawno temu

Edytowane przez Insigin

Opublikowano
23 minuty temu, Insigin napisał:

ten serwer już zaczął wąchać kwiatki od spodu dawno temu

jak każdy inny serwer, tundria mimo tego że ma perfecta i większość YT tak samo według mojej opinii nie robi ogromnych liczb.

Przeciez ja mu tylko odpisałem na to dlaczego ostatnio było dużo osób a teraz mniej, ostatnio był spory przyrost graczy na serwerze bez żadnej reklamy i tyle, to jest nadal serwer by go bez problemu odratować nawet bez ponownego startu. Nadal dużo graczy sie przewija ale głównie wchodzą to tacy którzy próbują hl odpalić i lądują z banem xd

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

@Insigina miałeś tam konto może ? pamietam ze raz zalogowałem po pracy i sklepów multum było potem po kilku dniach i nie bylo praktycznie nic

Opublikowano
W dniu 4.04.2026 o 20:20, Exon3 napisał:

@Insigina miałeś tam konto może ? pamietam ze raz zalogowałem po pracy i sklepów multum było potem po kilku dniach i nie bylo praktycznie nic

Grałem tam może z dobry tydzień a reszta to wchodzenia i patrzenie tak naprawdę rytm serwera