Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishBot ProjektHard Darmowy Okres Próbny!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  1. Level Up Your Fishing Game on Projekt Hard with NEON FISHER!

Are you tired of grinding for fish manually? Meet Neon Fisher, the ultimate Advanced Fishing Technology optimized specifically for smooth and secure performance on Projekt Hard. With a sleek interface and smart automation, you can maximize your catch while minimizing the effort.

Key Features:

Seamless Window Detection: Instantly select your active "Projekt Hard" game window with a single click and get ready to cast your line.

Stealth Mode (Anti-Ban Monitoring): Fish with complete peace of mind. Our built-in advanced monitoring system operates in the background to keep your account safe while the bot does the heavy lifting.

Smart Configuration Memory: Set it once and you're good to go! Your custom wait times, runtime limits, and even specific captcha area coordinates are automatically saved for a fast, hassle-free start in your next session.

Precision Automation Control: Fully customize your exact Wait Time (in seconds) and Runtime (in minutes) to perfectly match your in-game strategy.

Bilingual Support: Navigate comfortably with native support for both English and Polish. Live Operation

Tracking: Keep a close eye on your server status and total operation time with real-time indicators.

free.thumb.png.6138ae03f832c71e0687dace1

Edytowane przez Layyso
Dodanie Scanu Opragramowania
Opublikowano

Strona, temat po angielsku, płatności zarejestrowane na Polaka, projekt ukierunkowany na "popularne" serwery w Polsce.

Kto tam odpowiada za projekt i się wstydzi?a-ja-wiem-od-kogo-wy-sa-372217679.jpg

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
2 godziny temu, SebuśPL napisał:

Strona, temat po angielsku, płatności zarejestrowane na Polaka, projekt ukierunkowany na "popularne" serwery w Polsce.

Kto tam odpowiada za projekt i się wstydzi?a-ja-wiem-od-kogo-wy-sa-372217679.jpg

co masz na mysli ?

xd

Opublikowano

Platnosci nie są rejestrowane na Polaka niestety jesteś w błedzie zapraszam na discorda mozna zawsze do nas napisac

• 3 tygodnie później...