Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę stworzyć coś wyjątkowego, na co mam pomysł i co nie powinno się borykać z problemami po dwóch latach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po kilkunastu latach grania z przerwami, chcę stworzyć swój własny serwer, nie wiem jak to będzie wyglądać z kodowaniem ale bawiłem się dosyć skutecznie pluginami do amxmodx, także sądze, że w kodzie się odnajdę i jeżeli ktoś mną lekko pokieruje to będę w stanie zrobić to czego będzie najwięcej czyli cała ta drobnica z dmg bonusami itp itd, to wszystko co jest mega pracochłonne i czego będzie najwięcej a z czym radę da sobie małpa jebana prądem do skutku aż się jej nie nauczy, co ma robić aby jej nie wyginało, większy problem to czarodziej który nauczy małpę która będzie mu płaciła no i przy okazji zrobi rzeczy jakie małpa sobie wymyśli, za które owa małpa(JA) zdaje sobie sprawę z konieczności zapłaty cebulionów tudzież cryptopesos.

Tak czy owak, projekt jak sądze będzie czymś czego nie było jeszcze w privach MT2 z przebudową rozgrywki od 1lvl i to totalnie bo wkurwia mnie schemat napierdalania tego samego i tworzenia czegoś od 100+ do 125 czy 150 czy 180 czy 210 czy 250..... kurwa ile można!!! schemat ten sam, klepiemy klasycznego metka na zmienionych dropach aż skończą się podstawowe bronie, potem dodajemy nowe bronie mapy już ze swoim EQ i dalej klepiemy ten sam schemat, po dwóch latach serwer nie nadaje się dla nowych graczy o ile ustoi te dwa lata a nie zniknie za pół roku, a potem nowi gracze nie przychodzą a jak przychodzą to trzeba zainwestować masę pieniędzy aby dołączyć do rozgrywki jako ten który podaje ręczniki czytaj taka np. Nerwia2 serwer sie jebie od dawna ,a ja rok temu pojechałem po nismo to dostałem bana na all konta z EQ 10tyś PLN + codziennie leciutko wchodząc po pracy doszedłem do takiego poziomu, że 2h pograłem +50zł zarobione na wonach, do tego na EQ odłożone i jeszcze coś tam pomęczyłem archerem w M1 dla rozrywki no ale to zawsze się gdzieś nudzi szczególnie jak zdajesz sobie sprawę z tego, że nowi gracze aby dogonić topkę potrzebują masy czasu a zrobić cięzko jak serwer stoi 2/3 lata siano jakie dostajesz w stosunku do siana jakie krąży na serwerze to śmiech a szans za zarobki nie ma, i rozumiem po jakimś czasie musi być łatwiej starym wyjadaczom, ale nowi są potrzebni na serwerach od zawsze jak nie na nowych to po jakimś czasie serwer umiera a odwieczna bolączka czy to globala czy privów to czas ja mam pomysł na to i to dosyć prosty ale potrzebuję magika od kodu, on zrobi to czego ja nie będę w stanie ja resztę za którą zapłacę i razem uciągniemy ten projekt do końca.

Zgłaszać się pod tematem, jeżeli nie będę odpisywał to znaczy, że pojechałem na wakacje, bo mam 1rok i 2msc do odjebania, być może na początku roku wyjadę do Niemiec to wtedy zależy albo wrócę za pół roku i będę na bransolecie jeżeli sąd wyrazi na to zgodę, albo wrócę za rok do kraju aby odjebać na sztywno wyrok odkładająć trochę hajsu w crypto tak aby jakiś lepszy procent wpadł po tym jak wyskocze bo na te bankowe to nie ma co liczyć. Tak czy owak może nawet nie wyjadę bo mnie jebną na granicy, sąd nie zgodzi się na odroczenie, a drugi sąd nie zgodzi się na bransoletę także zaraz mogę znikać z życia publicznego na minimum 14msc. Dlatego zakładam ten temat, niech wisi niech się magicy zgłaszają, szukam też osób od grafiki typu bronie eq, i ludzi od map chociaż napy to sam prędzej zrobię w przeciwieństwie ładnej do grafiki. Jeżeli nie chcesz być męczony przez przygłupów napisz mi na PW tylko jakiś lepszy kontakt niż priv na mpcforum np. facebook, email, discord, gg czy numer do twojej starej, etc.