Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SPRZEDAM] Autorski projekt UHC Meetup - 100% własny kod, stabilny silnik, unikalne rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Wystawiam na sprzedaż mój w pełni autorski projekt serwera UHC Meetup. Serwer jest dopracowany technicznie, stabilny i gotowy do dalszego rozwoju. Decyzję o sprzedaży podjąłem z przyczyn osobistych (problemy zdrowotne), które uniemożliwiają mi dalsze, aktywne prowadzenie projektu na poziomie, na jaki zasługuje.

Co wyróżnia ten projekt?

100% Autorski kod: Nie znajdziesz tu gotowców z internetu czy sklejki darmowych pluginów. Wszystko zostało napisane od zera z myślą o wydajności.

Unikalne rozwiązania: Systemy, których nie ma na innych serwerach, zapewniające świeżość rozgrywki.

Stabilność: Pliki są sprawdzone, zoptymalizowane i gotowe na przyjęcie graczy.

Kogo szukam?

Szukam inwestora lub właściciela sieci serwerów, który posiada zaplecze finansowe i marketingowe, by wykorzystać potencjał tego trybu. Zależy mi na tym, aby projekt trafił w dobre ręce.

Cena:

Interesują mnie tylko poważne oferty. Ze względu na nakład pracy i jakość kodu, nie sprzedam projektu za bezcen. Szukam uczciwej wyceny adekwatnej do jakości oferowanego oprogramowania.

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub poprzez email w celu omówienia szczegółów i prezentacji.

Pozdrawiam,

deloskiyt