Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Szukam jednej zaangażowanej i doświadczonej osoby do współtworzenia projektu serwera Minecraft. Potrzebuje kogoś ze solidnym doświadczeniem oraz umiejętnościami zarówno od strony technicznej, jak i kreatywnej. Mile widziane są:

- dobra znajomość pluginów, skryptów, konfiguracji oraz zarządzania serwerem,
- umiejętność projektowania rozgrywki,
- komunikatywność i umiejętność pracy w zespole,
- znajomość aktualnych trendów.

Od siebie mogę dodać, że zajmuje się serwerami minecraft od ponad siedmiu lat, od trzech/czterech lat bardziej poważnie. Choć bywały przerwy, pewne rzeczy po prostu z człowiekiem zostają. Taki "poważniejszy" zamierzałem rozwinąć ponad rok temu, ale ostatecznie skończyło się na sprzedaży paczki parunastu osobom, m.in ze względu na to, że byłem w tym sam, i ciężko było mi działać. ( https://www.youtube.com/watch?v=08ScnvhkOaY <- link do prezentacji projektu.)

Na ten moment mam 18 lat i jestem w klasie maturalnej, ale potrafię odpowiednio rozporządzić czasem tak, by mieć zarówno czas na serwer, jak i na naukę. 

Chciałbym w stu procentach podjąć decyzję w jakim kierunku ma iść projekt wraz z drugą osobą, oczywiście w głowie po tylu latach zawsze jest wiele pomysłów, ale co dwie głowy, to nie jedna.

Jestem w stanie pokryć opłaty serwerów, jeśli chodzi o zapłatę dla potencjalnej osoby współpracującej to chciałbym bardziej traktować go jako wspólnika niż pracownika. Oczywiście doceniam twój czas i zamierzam go wynagradzać, jednak na ten moment nie są to duże kwoty - samo stworzenie i utrzymanie nawet serwerów technicznych przy większych projektach generuje już spore koszty, a moje możliwości finansowe są ograniczone.

Dlatego jeżeli chciałbyś podjąć się takiej współpracy, lub masz jakieś pytania/wątpliwości napisz do mnie na discordzie: yastruu

Opublikowano

Myślę że jeżeli szukasz kogoś z doświadczeniem do tworzenia ( Twojego ) Serwera do jakiejkolwiek gry to podstawa to minimalne wynagrodzenie krajowe dlaczego? dlatego że są w Polsce firmy które szukają takich ludzi i oferują kwoty między 5000-10000 zł netto, myślę że nikt za darmo nie będzie tworzył serwerów za drobne kwoty, sam fakt na Metin2 mozna dorobić się grubych pieniędzy na serwerach

za wysoka sygnatura

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Szukam kogoś do współpracy przy serwerze
Opublikowano
11 godzin temu, Poslaniec napisał:

Myślę że jeżeli szukasz kogoś z doświadczeniem do tworzenia ( Twojego ) Serwera do jakiejkolwiek gry to podstawa to minimalne wynagrodzenie krajowe dlaczego? dlatego że są w Polsce firmy które szukają takich ludzi i oferują kwoty między 5000-10000 zł netto, myślę że nikt za darmo nie będzie tworzył serwerów za drobne kwoty, sam fakt na Metin2 mozna dorobić się grubych pieniędzy na serwerach

Z tymi grubymi pieniędzmi to nie przesadzaj 😄 

• 1 miesiąc temu...