Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie nasuwa się jedno pytanie, dlaczego nie startujesz przecież zarobisz o wiele więcej niż one są warte..? 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Silence napisał:

W takim razie nasuwa się jedno pytanie, dlaczego nie startujesz przecież zarobisz o wiele więcej niż one są warte..? 

Mi się te pliki już nie przydadzą bo robię teraz serwer który jest zupełnie innym typem.

Opublikowano (edytowane)

teodor leye sprzedaje za 5k jakby ktos chcial dokladnie wiedziec 

Edytowane przez Insigin

Opublikowano
2 minuty temu, SebuśPL napisał:

5k yangow czy wonów? Na jakim serwerze?  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

yangow, Leya2 ┬┴┬┴┤ ͜ʖ ͡°) ├┬┴┬┴

Opublikowano
58 minut temu, Insigin napisał:

yangow, Leya2 ┬┴┬┴┤ ͜ʖ ͡°) ├┬┴┬┴

Przecież Leya2 startowała 2 dni temu czy się mylę? 

Jaki tu jest sens sprzedawać coś co zarabia bo przecież z tego co teraz oglądam filmy na YT to gracze są i z pewnością wpada więcej pieniędzy niż sam wkłada w ten projekt...  

Rozumiem tez że chce sprzedać bo robi inny typ i ogólnie inny serwer ale pamiętajmy że nadal on sprzedaje swój kod zródłowy, swoją pracę... 

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
5 minut temu, Silence napisał:

Jaki tu jest sens sprzedawać coś co zarabia bo przecież z tego co teraz oglądam filmy na YT to gracze są i z pewnością wpada więcej pieniędzy niż sam wkłada w ten projekt...  

Rozumiem tez że chce sprzedać bo robi inny typ i ogólnie inny serwer ale pamiętajmy że nadal on sprzedaje swój kod zródłowy, swoją pracę... 

Mistrzu nie bierz narkotyków bo cię zmiata z planszy.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
7 minut temu, SebuśPL napisał:

Mistrzu nie bierz narkotyków bo cię zmiata z planszy.

@Insigin Napisał że to Teodor sprzedaje Leye więc zadałem konkretne pytanie bo leya faktycznie startowala w tamtym miesiącu. 

chyba że to był żart to po prostu do mnie nie dotarł bo w tym nie siedzę aż tak i nie pytałem tego człowieka co konkretnie sprzedaje oraz kim jest. 

Z mojej strony padło normalne pytanie a narkotyków nie ruszam, wole sobie drinka wypić. 

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
8 minut temu, Silence napisał:

Leya już stoi dłuższy czas, a skoro sprzedaje to widocznie poprztykali sie z ar3lem.
A to ze sprzedaje to nic nowego w metinie przeciez, ar3l tez resell robi swoich serwerow na boku mimo ze stoja albo koncza żywot.
Patrząc ze serwer nie mial większych problemów to i tak 5k jest nawet spoko cena mimo ze mam znajomego co za 2k to może odsprzedać xd 

Opublikowano
Teraz, Insigin napisał:

Leya już stoi dłuższy czas, a skoro sprzedaje to widocznie poprztykali sie z ar3lem.
A to ze sprzedaje to nic nowego w metinie przeciez, ar3l tez resell robi swoich serwerow na boku mimo ze stoja albo koncza żywot.
Patrząc ze serwer nie mial większych problemów to i tak 5k jest nawet spoko cena mimo ze mam znajomego co za 2k to może odsprzedać xd 

No i na taką odpowiedz liczyłem, ogólnie nie siedzę w temacie tych całych serwerów bo od dłuzszego czasu już po prostu nie śledzę aż tak mocno tych ekip ale twoja odpowiedz porządnie nakreśliła mi co i jak także dziękuje za informacje.

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
6 minut temu, Silence napisał:

No i na taką odpowiedz liczyłem, ogólnie nie siedzę w temacie tych całych serwerów bo od dłuzszego czasu już po prostu nie śledzę aż tak mocno tych ekip ale twoja odpowiedz porządnie nakreśliła mi co i jak także dziękuje za informacje.

luzno, ale poniekąd powinieneś, wkoncu z grzybem stawiacie serwery a konkurencja nie śpi 

Opublikowano
7 minut temu, Insigin napisał:

luzno, ale poniekąd powinieneś, wkoncu z grzybem stawiacie serwery a konkurencja nie śpi 

Wiesz co, ja nie działam aż tak głęboko aby typowo patrzeć na twórców, ja jeżeli coś wypuszczam to po prostu patrzę na serwer, jego typ oraz na to ile miał wcześniej odsłon. Dodatkowo sprawdzam też czy miał jakieś problemy oraz ogólnie weryfikuje takie typowo podstawowe informacje bez zagłębiania się w "wojenki" między twórcami. 

PS. Mimo wszystko ja i tak siedze w serwerach EASY lub EASY/MEDIUM a na hardy nie zwracam totalnie uwagi bo po pierwsze to nie mój klimat, a po drugie też inny target graczy. 

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Silence napisał:

Wiesz co, ja nie działam aż tak głęboko aby typowo patrzeć na twórców, ja jeżeli coś wypuszczam to po prostu patrzę na serwer, jego typ oraz na to ile miał wcześniej odsłon. Dodatkowo sprawdzam też czy miał jakieś problemy oraz ogólnie weryfikuje takie typowo podstawowe informacje bez zagłębiania się w "wojenki" między twórcami. 

PS. Mimo wszystko ja i tak siedze w serwerach EASY lub EASY/MEDIUM a na hardy nie zwracam totalnie uwagi bo po pierwsze to nie mój klimat, a po drugie też inny target graczy. 

czaje czaje i w miare normalne podejscie ale predzej czy pozniej jak popyt na dany tryb sie zmieni na rynku to i wtedy stare wygi czy inne tekinki przyjdą w twoje kuluary, prędzej czy później.

Wiec zawsze lepiej mieć oko na nich, przynajmniej w tym segmencie 

Edytowane przez Insigin

Opublikowano

jeśli ktoś jest zainteresowany postawieniem kompletnego projektu wie jak to zrobić i szuka sponsora, zapraszam na gg! 

z chęcią zasponsoruje gotowy lub prawie gotowy projekt z profesjonalnym zespołem!

gg: 45711376

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zgodnie z Regulaminem Działu Metin2 - Współpraca

Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...