Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem graczem Metin2 od 2008 roku i od samego początku śledzę rynek prywatnych serwerów.
Widzę, że niektóre pomysły wprowadzane przez ludzi są ciekawe, ale w większości przypadków prywatne serwery to zwykłe symulatory, przeładowane masą bezsensownych rzeczy. Nie dziwię się więc graczom, że wolą wracać do starych serwerów, zamiast grać na nowych projektach.

Dlatego przychodzę z ofertą jako pomysłodawca Twojego projektu.

Jestem w stanie rozpisać całą rozgrywkę na serwerze od A do Z – od podstaw, aż po doprecyzowane systemy, a także wymyślić nowe, które sprawią, że gameplay będzie angażujący zarówno dla graczy solo, jak i ekip. Mam też pewne rozwiązania, które nie ograniczają nikogo i pozwalają graczom solowym czerpać satysfakcję z rozgrywki w pełni.

Zadbam również o ekonomię serwera, aby po miesiącu rynek nie był kompletnie rozwalony, co niestety często ma miejsce.

Szanujmy swój czas – jeżeli ktoś jest zainteresowany taką współpracą, proszę o kontakt w wiadomości prywatnej na forum.
Zaznaczam od razu, że nie współpracuję z osobami, które stawiają projekty na miesiąc, potem zamykają, otwierają kolejne lub robią śmieszne reworki tylko po to, aby się wzbogacić i pokazać swoje lekceważenie wobec graczy. Takim osobom z góry odmawiam.

Dodatkowo – mogę dołożyć do projektu własne środki (ok. 10–20 tysięcy złotych), w zależności od zapotrzebowania i zaangażowania.

Opublikowano

Wszystko napisane szczegółowo oraz konkretnie dlatego zostawiam plusika na zachętę. 

PS. Powodzenia w poszukiwaniach i uważaj na różnych techników ponieważ będą próbowali cię oscamować na siano różnymi sposobami. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

W obecnej sytuacji na tzw. rynku świń, nie wróżę sukcesów. Było wielu, co próbowali niby coś nowego, ale końcowo każdy musiał robić te same rzeczy, bo zamknięte głowy przyzwyczaiły się do farmienia na 20 kont. O DOBREGO technika jeszcze trudniej. Gra ma dużo możliwości rozwoju, ale każda większa zmiana kojarzy się w większości z inną grą. Z doświadczenia mam wiele wizji, które można zaimplementować do Metina, tylko wtedy można byłoby robić trzecią odsłonę tej gry.

Tak czy siak plusik na zachętę i powodzonka. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

odezwij się do mnie jeśli masz juz cos ogarnięte. jestem w stanie zasponsorować udane przyszłościowe i profesjonalne projekty z profesjonalnym zespołem.

gg: 45711376

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zgodnie z Regulaminem Działu Metin2 - Współpraca

Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...