Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powodzenia z projektem, oby wszystko poszło po twojej myśli! 😉

PS. Pozdrowienia również dla całego teamu ❤️

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

polecam i od razu dodam nigdy nie byłem technikiem na tamidii a zwykłym GM.

Wolę to napisać bo kretyni z różnych "społeczności" twierdzą inaczej.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano (edytowane)

Głównym minusem tego servera jest jego właściciel, więc jakby ktoś chciałby zagrać, to nie polecam. Jest wiele lepszych serverów z bardziej kompetentnymi osobami w zarządzie 

Edytowane przez PanGałganek
Opublikowano

szczerze mówiąc czytając cala ta prezentacje od xxx lat nic sie nie zmieniło oklepane wszystko jak na każdym innym serwerze oczywiście proszę sobie nie brać tego do siebie to tylko moje zdanie obserwując  mt2 😉 ale życzę powodzenia 

Opublikowano (edytowane)

Prywatne serwery metina weszły na ten sam poziom co mu online.

Każdy serwer taki sam nie oferując nic nowego. Podzieliłbym je na kategorie 

- dla zysku

- nie mam co robic z pieniędzmi więc stawiam serwer

- kółko wzajemnej adoracji 

- leczenie kompleksow 

Co się stało z serwerami typowymi 4fun gdzie ekipa się cieszyła że postawiła serwer, uczyli sie pogramowania, zabezpieczeń, komunikacji, zarządzania i innych wartościowych rzeczy.

Nie bym atakował konkretnie ten serwer bo nie znam administracji, nie znam aktualnie "rynku" serwerów ale dla mnie gdzie grałem w metina w latach 2008 pozniej privy gdzie istniało forum priv metin2 i graliśmy ekipą dla czystej zabawy żaden serwer nie zachęca by nawet w okresie świątecznym wejść i pograć dla klimatu i rozgrywki.

Jak nie ludzie(?) którzy z metina zrobili swoje źródło utrzymania z dropy na botach to znow administracja gdzie również robi to dla zysku jedne serwery nastawione na is inne na sprzedaż yangow a jeszcze inne by tylko pozyskać dane.

Gdy środowisko zrozumie że gry są do grania a nie głównym źródłem utrzymania to już będzie za późno.

Coś jak z mpc wszyscy narzekają że upada ale nikt nic nie robi z tym by dać tu trochę życia to takie ludzkie "niech ktoś" bo przecież człowiek potrafi znaleźć argument na wszystko co robi a najlepiej patrzeć na innych to wtedy wszystko można sobie wyjaśnić.

Pozdrawiam i życzę powodzenia z projektem 

Edytowane przez SebuśPL

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
Godzinę temu, SebuśPL napisał:

- dla zysku

- leczenie kompleksow 

Co się stało z serwerami typowymi 4fun gdzie ekipa się cieszyła że postawiła serwer, uczyli sie pogramowania, zabezpieczeń, komunikacji, zarządzania i innych wartościowych rzeczy.

Nie bym atakował konkretnie ten serwer bo nie znam administracji, nie znam aktualnie "rynku" serwerów ale dla mnie gdzie grałem w metina w latach 2008 pozniej privy gdzie istniało forum priv metin2 i graliśmy ekipą dla czystej zabawy żaden serwer nie zachęca by nawet w okresie świątecznym wejść i pograć dla klimatu i rozgrywki.

Jak nie ludzie(?) którzy z metina zrobili swoje źródło utrzymania z dropy na botach to znow administracja gdzie również robi to dla zysku jedne serwery nastawione na is inne na sprzedaż yangow a jeszcze inne by tylko pozyskać dane.

Gdy środowisko zrozumie że gry są do grania a nie głównym źródłem utrzymania to już będzie za późno.

Coś jak z mpc wszyscy narzekają że upada ale nikt nic nie robi z tym by dać tu trochę życia to takie ludzkie "niech ktoś" bo przecież człowiek potrafi znaleźć argument na wszystko co robi a najlepiej patrzeć na innych to wtedy wszystko można sobie wyjaśnić.

dzięki za życzenia, jeśli szukasz projektu takiego jak opisujesz to polecam pandoramt2, startuje ich ok. 20x na rok 😕 

Opublikowano
19 godzin temu, SebuśPL napisał:

- dla zysku

- leczenie kompleksow 

polać mu dobrze gada 😛

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, Metinowiec6666 napisał:

@ParadiseMC  Dalej są robione jakieś dziwne screeny pulpitu graczy jak na poprzednich edycjach? Może bym zagrał na czymś świeżym ale mnie to odstrasza całkowicie

Przecież to totalna bzdura, gdyby coś takiego miało miejsce to ten człowiek by już serwerów stawiać nie musiał bo miałby tyle pieniędzy ze zdobytych kont bankowych itd że to szkoda gadać i pamiętaj że gdyby faktycznie mieli racje i robiłby takie rzeczy to juz dawno byliby ludzie którzy by o tym pisali a nie spotkałem jeszcze ani jednego człowieka któremu Paradise czy ktokolwiek z teamu Tamidi wyrządził jakieś szkody czy tez go okradł. 

Oni wykręcili aferę tylko po to aby pozbyć się kolejnego człowieka na scenie bo im więcej konkurencji tym mniej potencjalnych graczy dla innych proste. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
5 godzin temu, Metinowiec6666 napisał:

@ParadiseMC  Dalej są robione jakieś dziwne screeny pulpitu graczy jak na poprzednich edycjach? Może bym zagrał na czymś świeżym ale mnie to odstrasza całkowicie

Gdyby coś takiego miało miejsce to już bym siedział xD Błagam gdzie dziś rozum ludzi, czy my żyjemy wśród społeczeństwa ułomnego za przeproszeniem?

• ParadiseMC zmienił(a) tytuł na [Prezentacja] Tamidia2 - S2 - 19 września, 2025r.