Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2009 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Problem istnieje od czasu bety, klient jest aktualizowany na bieżąco, mieli coś z tym zrobić jednak nadal nie mogę grać. Gdziekolwiek kliknę myszką żeby postać biegła w te miejsce to postać leci w prawo... podczas używania umiejętności również, potwory znikają i zadają obrażenia, wszystkie moby mają lv 0 sprawdzałem w m1/m2, wszyscy gracze którzy są obok mnie lub gdy pójdę do m1 nagle biegną wszyscy w prawo... i przez miejsca przez które normalnie sie nie chodzi (np. góry itp) Temat był jakiś czas temu poruszany z Administracją jednakże żadnej odpowiedzi ani rezultatów Administracja jakiś czas temu pisała mi na dc że to wina mojego procesora bo oni robili klienta na intel a ja mam amd z 2010 roku (dokładnie amd Phenom(tm) II x6 1055T 2.8 ghz i coś się gryzie... z problemem spotkałem się tu po praz pierwszy gdyż z innymi serwerami wszystko jest w porządku.

nie mogę wstawić tu video, więc wrzuciłem tak to wygląda.

https://www.veed.io/view/5c416a42-a270-46f2-8764-3771f5fe9b86

Opublikowano
11 godzin temu, dawidmyc napisał:

Witam,

Problem istnieje od czasu bety, klient jest aktualizowany na bieżąco, mieli coś z tym zrobić jednak nadal nie mogę grać. Gdziekolwiek kliknę myszką żeby postać biegła w te miejsce to postać leci w prawo... podczas używania umiejętności również, potwory znikają i zadają obrażenia, wszystkie moby mają lv 0 sprawdzałem w m1/m2, wszyscy gracze którzy są obok mnie lub gdy pójdę do m1 nagle biegną wszyscy w prawo... i przez miejsca przez które normalnie sie nie chodzi (np. góry itp) Temat był jakiś czas temu poruszany z Administracją jednakże żadnej odpowiedzi ani rezultatów Administracja jakiś czas temu pisała mi na dc że to wina mojego procesora bo oni robili klienta na intel a ja mam amd z 2010 roku (dokładnie amd Phenom(tm) II x6 1055T 2.8 ghz i coś się gryzie... z problemem spotkałem się tu po praz pierwszy gdyż z innymi serwerami wszystko jest w porządku.

nie mogę wstawić tu video, więc wrzuciłem tak to wygląda.

https://www.veed.io/view/5c416a42-a270-46f2-8764-3771f5fe9b86

Po pierwsze nie ten dział, takie rzeczy piszemy tutaj : Metin2 - Serwery Prywatne - MPCforum.pl - MultiPlayer Community

Po drugie wchodząc w ten link video nie działa, zaktualizuj film a spróbujemy pomóc...

I po trzecie, w folderze z clientem powinieneś mieć taki plik jak "sysser" podrzuć go również tutaj. 

- TEMAT zostanie  przeniesiony do odpowiedniego działu. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
56 minut temu, Silence napisał:

Po pierwsze nie ten dział, takie rzeczy piszemy tutaj : Metin2 - Serwery Prywatne - MPCforum.pl - MultiPlayer Community

Po drugie wchodząc w ten link video nie działa, zaktualizuj film a spróbujemy pomóc...

I po trzecie, w folderze z clientem powinieneś mieć taki plik jak "sysser" podrzuć go również tutaj. 

- TEMAT zostanie  przeniesiony do odpowiedniego działu. 

https://streamable.com/ezi8g6 link video

syserr załącznik

To jest ukryta treść, proszę