Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema polecicie jakieś nowe gierki które wyszły lub wyjdą w niedalekim czasie? Potrzebuje to żeby sobie pograć i ponagrywać na yt a wiadomo nowe gierki przyciągają odbiorców😃

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Polecam nagrywać te gry typu "Fuszerka". Jest to jakaś nisza, więc trzeba być pierwszym i odszukiwać takie tytuły w PL i za granicą.

:makka: Wszystkie assety nasze są, leaking prawem, a nie towarem :makka:

Opublikowano

@Matesh a podasz jakieś nowe przykłady jeszcze co wyszly lub wyjdą 😃 jak wgl takich szukać? Czasami przez przypadek znajde jakiś sumulator bo zerknę u dobrodzieja.

giphy.gif

Opublikowano
10 godzin temu, BetonOficjalny napisał:

@Matesh a podasz jakieś nowe przykłady jeszcze co wyszly lub wyjdą 😃 jak wgl takich szukać? Czasami przez przypadek znajde jakiś sumulator bo zerknę u dobrodzieja.

Z ostatnich premier to https://store.steampowered.com/app/1783780/OHV?snr=1_7_15__13 

Opublikowano

Gothic Remake i Dying Light: The Beast będa popularne i pewnie warto będzie je nagrywać. Ta druga gra startuje za mniej niż 2 miesiące. Jest to generalnie powrót do korzeni pierwszej, bardzo udanej części gry.

Opublikowano

Czekam własnie za tym dl2 chce wejsc w premiere i jebnąc na weekend 10 odcinkow 😃 bo robie w delegacji wiec ciezko bedzie ale musialbym nabombardowac tymi odcinkami

giphy.gif