Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam biurka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie biurko kupić?

Składam plan na nowy PC, a z racji tego ze chce wymienic monitor na 27 calowy to potrzebne mi większe biurko. Żeby dalej siedzieć od monitora.

Najlepiej o głębokości 85-90cm i szerokości 140-150 cm.

Wszystkie "gamingowe" biurka, które widziałem w necie nie mają takiej głębokości.

Mam stół kupic zamiast biurka xD?

Stoły nie mają elektrycznej regulacji wysokosci ;/

ie068n.jpg
Opublikowano

Może i nie do końca trafię z odpowiedzią, ale może... Używasz uchwytu na monitor czy standardowe podstawki dołączane wraz z monitorem? Bo jeżeli nie posiadasz uchwytu, to polecam go kupić, zawsze to jakieś parę centymetrów dalej monitor(przynajmniej u mnie tak było).

W tej chwili mam dwa monitory, jeden 24, drugi 32 cale i też miałem ten problem, do końca go nie rozwiązałem, ale uchwyty na monitory robią robotę i udało mi się oddalić ekran. Polecam się tym zainteresować.

Opublikowano

Jak wyżej, solidny uchwyt na monitor daje więcej możliwości niż dołączane podstawki.

Co do biurka - stelaż elektryczny i blat na zamówienie. Przy wyborze stelaża patrz na jego udźwig oraz ilość silników - jeden to często za mało. Dodatkowo warto patrzeć na to jakie szerokości i głębokości blatów można montować oraz jakie są zakresy podnoszenia takiego stelaża. Nie oczekuj, że kupisz dobry stelaż za mniej niż 1000 PLN bez promocji, celuj raczej w okolice ponad 1000 PLN. Na Amazonie są solidne stelaże MAIDeSITe w cenach 1200-1300 PLN, które nie mają problemów z dużymi blatami i mają sensowną nośność - model T2 Pro 160 kg, model EL2 Pro Art 180k g. Słyszałem też dobre opinie o marce Spacetronik.

Opublikowano

Hej,

Z gotowców testowałem Huzaro i są nawet solidne jak na cenę. Te po 1000zł w sieciówkach są gorsze;

https://www.huzaro.pl/pl/p/Biurko-Gamingowe-Huzaro-Hero-4.7-Black-160-cm/446?

Natomiast jak przedmówca. Za 1,5k skręcisz metalowe biureczko z grubym i solidnym blatem.

Jak chcesz super wykończone, to proponuję dać flache na proszkowni i niech ci ładnie pomalują nogi.

Ze stalażem podnoszonym upewnij się, że tego potrzebujesz. Ja mam, a użyłem raz jak plecy mnie przeszywały.

Opublikowano
5 godzin temu, Crossnix napisał:

Hej,

Z gotowców testowałem Huzaro i są nawet solidne jak na cenę. Te po 1000zł w sieciówkach są gorsze;

https://www.huzaro.pl/pl/p/Biurko-Gamingowe-Huzaro-Hero-4.7-Black-160-cm/446?

Natomiast jak przedmówca. Za 1,5k skręcisz metalowe biureczko z grubym i solidnym blatem.

Jak chcesz super wykończone, to proponuję dać flache na proszkowni i niech ci ładnie pomalują nogi.

Ze stalażem podnoszonym upewnij się, że tego potrzebujesz. Ja mam, a użyłem raz jak plecy mnie przeszywały.

Nie no 1500 zl za biurko dawać.

Moi rodzice za szafe tyle nie dali, a ja za biurko mam dawac ;/ Za drogo.

Nie wymagam NIC od biurka. Byleby mialo odpowiednią głębokość i szerokosc  i się nie bujało xd 

ie068n.jpg