Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja na stanowisko kidModeratora - jasiek2020

jasiek2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Jestem Jan i chciałbym aplikować na stanowisko kidModeratora. Aktualnie jestem studentem Informatyki na VI semestrze (za rok będzie można o mnie mówić Pan Inżynier) na specjalizacji Inżynieria oprogramowania rozszerzona o technologie internetowe i sieci komputerowe. Informatyka i programowanie są moją pasją, jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej, którą jest system do wsparcia małej gastronomii. Programuję głównie w JavaScript, jednak mam też mniejsze doświadczenie w Java, Lua, PHP, C++.

Miałem już również doświadczenie zawodowe - pracowałem w McDonald's na stanowisku Instruktora przez 3 lata, wymagało to ode mnie wiele samodzielnej nauki standardów i procedur, które musiałem również odpowiednio interpretować i przekazać pracownikom, byłem również wsparciem dla kierowników zmian.

Kilka lat temu prowadziłem swój projekt na platformie Multi Theft Auto San Andreas, projekt w pierwszym roku istnienia odniósł dość duży sukces, był również wybrany przez społeczność jako najlepszy serwer na platformie. Pełniłem tam funkcję Administratora RCON (najwyższa ranga), a moje obowiązki to głównie zajmowanie się sprawami graczy (Community Manager) oraz drobniejsze modyfikacje w zasobach (język programowania LUA). Wiązało się to również z administracją i moderacją forum, początkowo korzystaliśmy z MyBB, a następnie dokonaliśmy migracji na IPS. 

Miałem również możliwość rozwijania się w projekcie wirtualnej firmy dla gry OMSI 2, gdzie dokonywałem modyfikacji aplikacji webowej i wprowadzałem do niej nowe funkcje. Moimi obowiązkami było również udzielanie pomocy użytkownikom, którzy zgłaszali się z problemami na Facebooku. Zajmowałem się też moderacją "grupy pracowniczej" na Facebooku oraz byłem administratorem serwera Discord. Pisałem też posty na stronę na Facebooku.

Uważam siebie za osobę spokojną, zmotywowaną i kulturalną. Bardzo ważny dla mnie jest wzajemny szacunek i zrozumienie. Podczas zdobywania doświadczenia zrozumiałem, że filarem każdego projektu, społeczności są ludzie, dlatego należy dbać o to, aby czuli się jak najlepiej. Oznacza to, że użytkowników nie można przesadnie represjonować, a zamiast jeżeli dopuszczą się jakiegokolwiek złamania regulaminu rozpocząć od tłumaczenia i upomnień. Oczywiście recydywa wymaga stanowczej reakcji. 

Moja aktywność na tym forum pozostawia wiele do życzenia, do tej pory dość rzadko tutaj przebywałem. Podanie postanowiłem napisać po tym jak znalazłem informację o restrukturyzacji na Facebooku. Lubię współtworzyć projekty, wykorzystywać swoje doświadczenie i dbać o jak najlepsze samopoczucie osób, które później korzystają z moich projektów. 

Jeżeli otrzymam szansę obiecuję, że będę wypełniał swoje obowiązki sumiennie, aktywnie uczestniczył w życiu forum. Bardzo chętnie będę też dyskutował i pomagał współtworzyć regulaminy, zasady i procedury, które pomogą utrzymać użytkowników oraz ich satysfakcję z korzystania z forum. 

• _dave zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...