Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam dla was prośbę a mianowicie wybranie klasy dla mnie a więc tak lubię postacie które same sobie dadzą rade podczas całej rozgrywki (nie licząc buffa ) lubię klasy które mają potężny dmg przy czym nie tracą na defie poprostu lubię brać dużo na klatę szybki exp jest zielony w tym mmo metina mam w 1 palcu .

cięszko sprecyzować moje typy i prośba do was która z klasy-profesji pasuje mniej więcej do moich typów będę wdzięczny za pomoc w wyborze

Opublikowano

earl19921 Wiecznie te same głupie posty :/

Jesteś upośledzony że ktoś za ciebie musi wybierać postać? Zapewne nie jesteś, tak więc wybierz sam ;)

Zrób tak jak robi każda NORMALNA osoba, w tym ja ;)

Zrobiłem jedną postać, pograłem trochę i doszedłem do wniosku że to nie jest postać dla mnie, więc zrobiłem nową, tak się bawiłem aż na własniej skórze poznałem wszystkie wady i zalety danych profesji.

Weź pod uwagę że dzięki temu nabierzesz doświadczenia, poznasz ogólne zasady gry, a do tego w przechowalni uzbiera ci się trochę grosza dla głównej postaci.

Co do twojej prośby to proste...musi to być profa z Obroną Fizyczną, tak więc, albo Woj, albo Obieży, albo Palek...Tyle.

Do tego sprawdź YouTube...pooglądaj i oceń sam Profesje - SAM.

. . .

Opublikowano

earl19921 Wiecznie te same głupie posty :/

Jesteś upośledzony że ktoś za ciebie musi wybierać postać? Zapewne nie jesteś, tak więc wybierz sam ;)

Zrób tak jak robi każda NORMALNA osoba, w tym ja ;)

Zrobiłem jedną postać, pograłem trochę i doszedłem do wniosku że to nie jest postać dla mnie, więc zrobiłem nową, tak się bawiłem aż na własniej skórze poznałem wszystkie wady i zalety danych profesji.

Weź pod uwagę że dzięki temu nabierzesz doświadczenia, poznasz ogólne zasady gry, a do tego w przechowalni uzbiera ci się trochę grosza dla głównej postaci.

Co do twojej prośby to proste...musi to być profa z Obroną Fizyczną, tak więc, albo Woj, albo Obieży, albo Palek...Tyle.

Do tego sprawdź YouTube...pooglądaj i oceń sam Profesje - SAM.

co do ciebie to się pytam bo nawet nie wiem jaka klasa z czego słynie a i tak już mam to gdzieś po 10 min gry wyłączyłem ten syf i nie mów że wiecznie te sam posty bo jak to tych czas korzystałem z tego forum z 3 działów

metin2 -warrock-i to coś więc nie wiem z kąd mnie niby znasz albo chciałeś zabłysnąć że niby ty tenteges masz forum w paluszku

a upośledzony to sobie możesz powiedzieć do koleszków na podwórku nie do mnie następna ciota która mi ciśnienie podnosi

a i bym zapomniał nie jestem tak jebnięty jak ty żeby tracić czas na pizdolenie się z all klasami bo z tego co widziałem jest tego trochę chodziło mi o to jeśli ie zrozumiałeś mogłem to inaczej napisać teraz ci napisze żeby było lekkie do zrozumienia i żeby ci się pacynka nie przegrzała (jeśli masz pojęcie o metin2 choć wątpi )

CHODZIŁO MI O POSTAĆ KTÓRA JEST PODOBNA DO WOJA BODY ALE I TAK JUŻ NIE WAŻNE nie spodobało mi się te mmo

a i sprawdziłem moją historie co za nie fart to jest mój pierwszy temat tego ty a i sry pisałem jeszcze w dziale diablo jak cracka mi było potrzeba -.- mośku bo wyskoczyłeś jak filip z konopi z ty hasłem upośledzony pierw się sprawć co to znaczy a poźniej używaj takich trudnych słów

Opublikowano

Oj dziecko, dziecko...

Nie mam zamiaru się tłumaczyć, ale ty jesteś naprawdę upośledzony, a myślałem że tak mi się tylko wydaje...teraz nie mam co do tego wątpliwości.

Zanim zaczniesz pisać do mnie tego typu teksty weź słownik do ręki i wtedy zacznij pisać.

#edit by Dostrix

Spokojnie, panowie....

Heroc - opanuj swoje emocje i nie obrażaj innych...

earl19921- nie udzielaj się w kłótniach i panuj nad słownictwem.

earl, wszystko wiesz? jeśli tak temat zamykam a to weźcie za ostrzeżenie....

. . .